Verdenslansering på Trondheims Kulturnatt

Trondheim, 13. September kl. 15:00-17:00, Café le Frère

Vi ble spurt om vi kunne bidra på Café le Frères arrangementer i forbindelse med Kulturnatt Trondheim. Kaffe er jo en del av kulturen, og vi har Norges mest eksklusive kaffe; Jacu Bird

Mange har kanskje sett denne omtalt i Adresseavisa. Kaffen som koster 13.000 kroner per kilo. I Norge er det kun Steve Olsen fra Storm Kaffe som er sertifisert kaffebrenner på denne meget spesielle kaffebønnen som nylig fikk en score på 90 fra vår Q-grader i Brasil, Edmilson Generoso. Kaffebønner klassifiseres med en score fra 0 til 100 og det er meget sjelden at en kaffe kommer opp i 90, eller over. 

Spesialkaffe må ha minst 80. Alt under er det du finner i dagligvarebutikker. Altså kaffen folk flest drikker.

Vi arrangerer kaffe-cupping

Det bør du ikke gå glipp av. Våre kaffeeksperter vil vise prinsippet med kaffe-cupping. Hva vi ser etter når vi kjøper kaffe. Vi vil la de som ønsker det smake seg igjennom et utvalgt sortiment av kaffe fra mange land, og en av de som klarer å gjette hvilken kaffe som er Jacu Bird vil vinne en pose nok til å lage 1 liter kaffe. Skulle man kjøpt den på Harrods ville den kostet rundt tusen kroner! 

Vi verdenslanserer Claudia Münch sjokoladedrikk uten sukker!

Claudia Münch er vårt varemerke for en del av våre sukkerfrie produkter der vi benytter det naturlige prebiotiske søtstoffet JustSweet.

I butikken finner du flere merker sjokoladedrikker. Leser du på etiketten vil du se at de inneholder rundt 80% sukker. Vår smaker som om det er sukker, men det er det ikke. 

At et lite firma i Norge har utviklet en sjokoladedrikk for Brasil’s største produsent av sjokoladedrikker høres kanskje rart ut, men det er veldig få som har vært spesielt vellykket med naturlig søtning. Til og med Coca-Cola er interessert, men nå skal vi altså være det mange anser som umulig; å være profet i eget land!

Vi topper det hele (sjokoladen) med vårt eget produkt, Claudia Münch Chantilly som lar deg lage krem av skummet melk, eller vegan melk. 

En presentasjon i Trondheim ser vi på som en generalprøve før vi skal til Anuga i oktober. Anuga arrangeres i Köln og er verdens største varemesse for mat. Da er det greit å ha øvd litt først.

Musikk hører til på en kaffebar

For å få en litt bredere kulturopplevelse har vi engasjert Trondheims-trubaduren Ove Engen som tidligere har vunnet Tæl-prisen

Vi håper å se deg på det vi tror blir en hyggelig ettermiddag nederst i Søndre gt.

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top