Vi kjøper ikke kaffebønner i blinde

admin

admin

Man kan selvsagt vurdere kaffebønner ut fra prislister, men prislister sier mer enn noe annet, mer om prisen, enn kvaliteten.

Man kan selvsagt reise fra Norge til Brasil når man skal kjøpe inn kaffe, men problemet med det er at innhøsting og etterbehandling, tørking, vasking, foregår over flere måneder, og all kaffe er ikke moden samtidig.

Da må man ha lokale helter man kan samarbeide med.

4 ganger brasiliansk mester i kaffe-cupping

Edmilson Generoso er ikke bare vår lokale helt i verdens kaffehovedstad (Varginha). Han er også 4 ganger brasiliansk mester i kaffe-cupping.

Å vinne et slikt mesterskap i Brasil (med 220-millioner innbyggere) er selvsagt noe annet enn å vinne tilsvarende i hvilket som helst europeisk land. Ikke slik at europeiske mestercuppere må stå tilbake for brasilianske, men å vinne denne tittelen 4 ganger, det står det respekt av.

Best på brasilianske kaffebønner

Kanskje en dristig påstand, men vi mener selv at vi har de beste grønne brasilianske kaffebønnene du kan kjøpe i Norge. Vi er spesielt godt fornøyd med å kunne tilby brasiliansk honningkaffe i Norge. Sannsynligvis som første leverandør, noen gang.

Gode bønner må behandles av gode kaffebrennere

Kvaliteten på kaffebønnene har lite å si hvis de ikke brennes for å få ut de beste smakene i kaffen. Vi brenner ikke kaffe selv, men vi har samarbeidspartnere og kunder som kan gjøre det for oss. Derfor fikk vi brent en sekk honningkaffe hos STORM Kaffe i Trondheim. Vi sendte en prøve av den til Brasil for test hos Edmilson og vår venn Sergio, som er vår eksportør.

Nær perfekt brenning

Ingen ting er 100% perfekt, alt kan alltid gjøres bedre, men kaffen brent av Steve hos STORM Kaffe ble beskrevet som:

“Nær perfekt – 9,8/10 – Denne kaffebrenneren vet hva han holder på med!”

Skulle du få lyst til å prøve denne kaffen, som for noen smaker minst like god kald, som varm. Da bør du stikke innom STORM Kaffe som har denne som årets julekaffe.

Cupping kurs i 2019

Vi har ikke bestemt dato, men hvis det er interesse blant våre kunder vil vi invitere Edmilson til Norge for å holde et cupping kurs. Er du interessert så kan du jo sende oss en melding. Våre bedriftskunder har førsteprioritet, men er det plass så kan vi også slippe til kunder av kunder.

Da gjenstår det bare å si god jul!

God jul!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent Post

Recent Post

Claudia Münch

Rwanda Rebero Kinini

I vår nettbutikk kan du nå bestille en fantastisk god kaffe fra Rwanda Rebero som vi har brent litt mørkere slik at den passer godt

Les mer »

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top