Vi vil være utstiller på Anuga (Köln), 5 – 9 Oct.

admin

admin

Vi har vært der før, flere ganger. Vi tar ikke med alle av våre produkter, men vi vil presentere Claudia Münch JustSweet, vårt naturlige prebiotiske søtningsmiddel. Vi vil benytte anledningen til å vise frem siste versjon, spesiallaget for kaffe. Den vil komme i beholdere med tabletter og vil, med unntak av sukker, være et av veldig få helt rene naturlige søtningsmidler. Definitivt det eneste prebiotiske søtningsmidlet.

Vi viser hva man kan lage

Problemet med søtningsmidler som ikke er rent sukker, er at de gjerne gir en bismak. Selv om JustSweet smakte som sukker, i det meste man søtet opp var kaffe et unntak. Av en eller annen årsak så fikk man en, kanskje ikke ubehagelig, men en bismak i kaffe. Vi mener søtningsmidler må smake som sukker, selv om de er lavkalori og tilfører lite, eller ingen karbohydrater. Vi måtte da tilbake til “tegnebordet” og vi klarte å utvikle en utgave av JustSweet som smaker som sukker i kaffe.

Denne utgaven vil bare bli solgt som tabletter i dispensere, og som bulk. For alt annet enn søtning av kaffe fungerer den originale versjonen 100%.

Sukkerfri sjokolademelk

Den som tar en rask sjekk i butikken vil se at de mest populære sjokoladedrikkene egentlig er mer sukker enn sjokolade. Noen, vi skal ikke nevne navn, men noen har helt opp til 80% sukker. Claudia Münch Sjokoladedrikk har 50% kakao og null sukker!

Noen overraskelser

Vi vil ikke avsløre alt her. Noen overraskelser må vi ha i bakhånden, men vi tar med sukkerfrie produkter hvor vi har brukt Claudia Münch JustSweet for å vise hva man kan gjøre med dette fantastiske naturlige søtningsmiddelet. 

Har du tenkt å besøke Anuga så besøk oss gjerne. Vi vil være sammen med vår produksjonsavdeling i Brasil, Newco, i Hall 3.1 | Stand D029b

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Post

Recent Post

Scroll to Top