Betingelser og vilkår for bruk av nettstedet sorze4.com

Betingelser og Vilkår for Sorze4.com

Velkommen til Sorze4.com og oss i selskapet Sorze4 AS! Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du har lest, forstått og samtykker til å være bundet av disse betingelsene og vilkårene (“Vilkårene”). Hvis du ikke godtar Vilkårene, har du ikke tillatelse til å bruke nettstedet.

1. Bruk av Nettstedet

Nettstedet og dets innhold er kun for din personlige og ikke-kommersielle bruk. Du forplikter deg til ikke å endre, kopiere, distribuere, overføre, vise, fremføre, reprodusere, publisere, lisensiere, lage avledede verk fra, overføre eller selge informasjon, eller tjenester hentet fra nettstedet.

2. Immaterielle Rettigheter

Alt innhold på nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, tekst, grafikk, logoer, ikoner, bilder og programvare, er eiendommen til Sorze4 AS eller dets leverandører, innholdsleverandører og er beskyttet av norsk og internasjonal opphavsrettslov.

3. Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet og materialene på nettstedet leveres “som de er” uten noen form for garantier, verken uttrykt eller underforstått. Sorze4 AS fraskriver seg alle garantier, inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier for salgbarhet og egnethet for et bestemt formål.

4. Begrensning av Ansvar

Sorze4 AS skal ikke være ansvarlig for noen direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som følge av bruk eller manglende evne til å bruke nettstedet.

5. Endringer i Vilkårene

Sorze4 AS forbeholder seg retten til å endre Vilkårene når som helst. Din fortsatte bruk av nettstedet etter slike endringer vil utgjøre din aksept av de nye Vilkårene.

6. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om disse Vilkårene, vennligst kontakt oss på info@sorze4.com.
Scroll to Top