Om oss

Vi er best når det kommer til sukkerfrie produkter

Sorze4 AS er et norsk aksjeselskap som ble grunnlagt i 2010 av Claudia Münch-Yttereng og Jan Yttereng. Siden den gang har selskapet vokst og utvidet sin portefølje fra å selge instant kaffe til TINE sin iskaffe, til å utvikle mange sukkerfrie produkter med den naturlige søtningen JustSweet, som ble utviklet av Claudia Münch hos Sorze4. Produkter fra Sorze4 AS er tilgjengelig i mer enn 20 land.

Bærekraftig, miljøvennlig og innovativ

Sorze4 AS ser seg selv som et innovativt, bærekraftig og miljøvennlig selskap. Selskapet er medlem av Grønt Punkt i Norge og Grüne Pfunkt i Tyskland. Sorze4 AS gir forbrukerne som foretrekker deres produkter et sunnere valg enn det de får med produkter søtet med sukker og kunstige søtstoffer. Sorze4  har også andre produkter som drikkene med varemerket The Amazon Secret® og kaffe som også selgest il land utenfor Norge (grønne kaffebønner).

Sorze4 AS er stolte av å være Norges største leverandør av instant kaffe, inkludert den som benyttes i TINE sin iskaffe. Den finner du i alle norske butikker

Autorisert Importør til Brasil

Å importere næringsmidler til Brasil krever en spesiell autorisasjon, der en medisinsk relatert utdanning kreves. Sorze4 er gjennom sin avdeling i Brasil, Claudia Münch Produtos Funcionais Ltda. autorisert og kan deklarere og importere til Brasil.

Vi har små og store kunder i Norge, Europa, Asia og Sør-Amerika

Sorze4 AS er en ledende produsent av sunne og naturlige søtningsmidler, og JustSweet er et av deres mest populære produkter. JustSweet er et naturlig og prebiotisk søtningsstoff som er utviklet av Claudia Münch hos Sorze4 AS. Det er et sunnere alternativ til sukker og kunstige søtstoffer, og det har blitt en stor suksess i Norge og i utlandet.

JustSweet selges i norske helsekostbutikker, inkludert Sunkost, og eksporteres til mange land over hele verden. Sorze4 AS har inngått et samarbeid med Univerzal Commerce Ljubljana d.o.o. i Ljubljana, som er generaldistributør for JustSweet i Balkanlandene, Italia og Østerrike. JustSweet er også tilgjengelig i Brasil, Singapore og Hongkong.

I Brasil har flere næringsmiddelprodusenter opplevd at salget av deres produkter som syltetøy og sjokolade uten sukker har blitt meget populært etter at de begynte å bruke JustSweet som søtningsmiddel.

-

DUNS 671300782
Safe number: NO01377548


DE1297000889324

utz-logo-payoff-rgb-pos-hr-300x236
sorze4 AS (ME01_12102) 
UZCFCH2020SV1329
 


SORZE4 AS
(Organ. no. 996130681) har
GS1 Leverandør nummer 9005326

Varemerker fra sorze4 AS

Scroll to Top