Ankommet lager

Ny container fylles nå!

Vi ble raskt utsolgt for vår populære Rainforest kaffe, men nå fyller vi en ny container. Ønsker du å bestille til prisen over bør du gjøre det nå.

Siste tilgjengelige med høy score

Det er i dag lite høytscoret spesialkaffe å få tak i, i Brasil. Ny slik kaffe kommer ikke før i oktober, men vi fikk tak i en liten lot som blir med i containeren som kommer i mai. Ikke mye, så er du interessert så ta kontakt så snart som mulig

Vi kan ha annen kaffe på lager. Per 4. mars, 2023 har vi kaffe som Colombia Suarez, Rwanda Kinini, Nicaragua. Ta kontakt for mer informasjon.

Sporbar kaffe fra Brasil

Sorze4 AS er din pålitelige kilde for sporbare brasilianske kaffebønner. Vi spesialiserer oss på å tilby grønne, ubrente bønner hovedsaklig til mindre kaffebrennerier som er kundegruppen vår, men vi kan tilby konkurransedyktige priser også til større produsenter (Vi er TINE sin leverandør av kaffe til deres populære iskaffe). Her er hva som gjør oss unike:

  1. Ekspertise og Sporbarhet: Vi har inngående kunnskap om brasiliansk kaffe, og vi legger stor vekt på sporbarhet. Våre kaffebønner kan spores tilbake til deres opprinnelse, slik at du kan være trygg på kvaliteten og bærekraften.

  2. Konkurransedyktig Pris: Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vårt mål er å gi deg den beste verdien for pengene dine.

  3. Spesialkaffe med Høy Score: Vi selger kun spesialkaffe med en cupping score på 82 eller høyere. Dette betyr at våre bønner har blitt nøye smaksatt og vurdert av eksperter for å sikre en førsteklasses kaffeopplevelse.

  4. Vi tilbyr ikke “Santos Diamond”: Vi skiller oss fra andre ved å ikke tilby den vanlige brasilianske kaffesorteringen “Santos Diamond”. Denne typen kaffe anses ofte som en commodity-kaffe, som er masseprodusert og mangler den unike smaksprofilen til spesialkaffe. Sporbarheten er det også så som så med for denne kaffen. Den kan komme fra hundrevis av gårder og hvilke kan man ikke dokumentere for slik kaffe.

  5. Hele Paller og Sekker: Enten du trenger store mengder eller mindre partier, tilbyr vi hele paller og sekker for din bekvemmelighet. Vår brasilianske kaffe leveres i 30 kg sekker.

Velg Sorze4 AS for den beste brasilianske kaffen som gir deg en autentisk smaksopplevelse. 

Scroll to Top