Krill som Næring for Store Hvaler i Sørishavet

Krill, små krepsdyr som lever i havet, spiller en avgjørende rolle i økosystemet i sørishavet. Disse små skapningene er en viktig matkilde for store hvaler, inkludert blåhvaler, knølhvaler og finnhvaler. La oss utforske hvorfor en kombinasjon av fiskeolje med Omega-3 og krillolje kan være gunstig for helsen til både hvaler og mennesker.

Opplev den arktiske renheten med vår førsteklasses Omega-3 krillolje!

Legg ut på en reise til optimal helse med vår konsentrerte omega-3, nå fylt med den reneste antarktiske krillolje. Dette er ikke hvilken som helst Omega-3; det er et kraftsenter for velvære hentet fra det iskalde, uforurensede vannet i Antarktis.

Hvorfor velge Selected by Claudia Münch® Antarctic Krill?

 • Overlegen kilde: Antarctic Krill er små krepsdyr kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og renhet. De trives i det kalde, rene vannet i Antarktis, langt fra industrielle forurensninger. 
 • Fosfolipidfordel: I motsetning til vanlige Omega-3 fettsyrer, er krilloljen vår bundet til fosfolipider, noe som betyr at kroppen din kan absorbere dem lettere og mer effektivt. 
 • Rik på antioksidanter: Krillolje er naturlig rik på Astaxanthin, en kraftig antioksidant som beskytter cellene dine mot oksidativ skade. 
 • Forhøyede EPA- og DHA-nivåer: Formelen vår har 33 % EPA og 22 % DHA, nivåer som er omhyggelig kalibrert for å støtte hjertet, hjernen og leddene. Med tillegg av krillolje tar du ikke bare et supplement; du omfavner en livsstil av renhet og vitalitet.
 • Bærekraftig høstet: Vi er forpliktet til miljøet. Vår krill er høstet med miljøvennlig praksis, noe som sikrer bærekraften til det arktiske økosystemet.

Omfavn essensen av Antarktis med vår Omega-3 krillolje og kjenn forskjellen i hver kapsel. Det er ikke bare et supplement; det er et fyrtårn for helse, og veileder deg til et liv med uovertruffen velvære.

Når du sammenligner vår konsentrerte Omega-3 med Antarktisk Krill Olje med de separat ikke-blandede oljene, er her noen viktige punkter å vurdere:

Konsentrert Omega-3 med Arctic Krill Oil:

 • Synergistiske fordeler: Kombinasjonen av Omega-3 fra fisk og krillolje i produktet vårt gir en synergistisk effekt som forbedrer de generelle fordelene. Den blandede oljen gir et balansert forhold mellom EPA og DHA, som er optimalisert for overlegne helsefordeler. 
 • Forbedret absorpsjon: Fosfolipidformen av Omega-3 i krillolje, kombinert med triglyseridformen i fiskeolje, kan forbedre biotilgjengeligheten til disse fettsyrene. 
 • Antioksidantkraft: Vår blandede olje inkluderer Astaxanthin fra krillolje, som er en kraftig antioksidant som kan bidra til å redusere oksidativt stress og betennelse.

Dokumenterte Helseeffekter:

 • Hjertehelse: Omega-3-fettsyrer har vist seg å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. De senker blodtrykket, reduserer betennelse og forbedrer kolesterolprofilen.

 • Leddhelse: Omega-3-fettsyrer kan lindre leddsmerter og stivhet, spesielt hos personer med leddgikt.

 • Hjernefunksjon: DHA er en viktig byggestein for hjernen, og det er knyttet til bedre kognitiv funksjon og redusert risiko for demens.

Antatte Helseeffekter:

 • Antiinflammatorisk virkning: Både Omega-3 og astaxantin i krillolje har potensial til å redusere betennelse i kroppen.

 • Forbedret hudhelse: Astaxantin er kjent for å beskytte huden mot skader fra sollys og aldring.

Konklusjon:

En kombinasjon av fiskeolje med Omega-3 og krillolje gir en høykonsentrert kilde til essensielle fettsyrer og antioksidanter. For både hvaler og mennesker kan denne blandingen gi helsefordeler som støtter hjerte, hjerne og generell velvære. 

 1. FDA: Den amerikanske mat- og legemiddeladministrasjonen (FDA) har godkjent en kvalifisert helsepåstand som sier at inntak av eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) omega-3-fettsyrer i mat eller kosttilskudd kan redusere risikoen for hypertensjon og koronar hjertesykdom. Selv om denne påstanden ikke oppfyller kravene til en autorisert helsepåstand, møter den standarden for en kvalifisert helsepåstand i merkingen av konvensjonelle matvarer og kosttilskudd11.

 2. EFSA: Den europeiske myndigheten for næringsmiddeltrygghet (EFSA) har konkludert med at daglig tilskudd av 5 g langkjedede omega-3-fettsyrer ikke gir bekymringer for voksne. Disse fettsyrene bidrar til normal hjertefunksjon og vedlikehold av normalt blodtrykk23.

 1: https://www.fda.gov/food/cfsan-constituent-updates/fda-announces-new-qualified-health-claims-epa-and-dha-omega-3-consumption-and-risk-hypertension-and “FDA Announces New Qualified Health Claims for EPA and DHA Omega-3 Consumption and the Risk of Hypertension and Coronary Heart Disease” 
2: https://todayspractitioner.com/news-commentary/fda-approves-qualified-health-claim-for-omega-3-fatty-acids/ “FDA Approves Qualified Health Claim for Omega-3 Fatty Acids” 
3: https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120727 “EFSA assesses safety of long-chain omega-3 fatty acids | EFSA”

Energi43 kJ/10 Kcal
Protein0,3 g
Karbohydrater0,1 g
Fett1,0 g
Fettsammensetning: 
Mettede fettsyrer0,27 g
Umettede fettsyrer0,26 g
Flerumettede fettsyrer0,48 g
Omega-3 fettsyrer: 
EPA144 mg
DHA96 mg
Vitamin E20 mg
Fiskeolje1300 mg
Krill Olje700 mg
Av hvilke: 
Omega-3848 mg
EPA530 mg
DHA294 mg
DPA68 mg
Fosfolipider70,70 mg
Astaxanthin700 µg
Scroll to Top