Pakking og EMV (Private Label) fra sorze4

Pakking av produkter - Sorze4

Hos Sorze4 AS er vi eksperter på å pakke og levere en rekke produkter, fra tørrvarer til kaffebønner (men ikke animalske matvarer som kjøtt og fisk). Vi tilbyr skreddersydde pakketjenester som passer dine behov:

  1. Tørrvarer, pulver: Vårt erfarne team sørger for at tørrvarene dine blir forsvarlig pakket og klare for distribusjon. Er det behov for det så pakker vi med nitrogeninfusjon i pakningen.
  2. Kapsler og Tabletter: Vi håndterer også pakking av kapsler og tabletter som ofte selges som helsekost. Våre nøyaktige prosesser sikrer at produktene dine når kundene i perfekt stand. Pakkes i doybag, plastboks, eller metallboks.
  3. Kaffebønner og Instant Kaffe: Sorze4 er stolte av å være Norges største forhandler av instant kaffe. Vi pakker kaffebønner og instant kaffe i doybags, med nitrogen slik at de holder seg ferske og smakfulle.
  4. Bandolering, krympeplast i varmetunell: Har du behov for å åkrympe plast rundt produkter, esker, eller D-pak med f.eks. 6 i pakken så ordner vi det.
  5. Etikettering: Vi har maskiner som setter etiketter på doybags, esker, runde bokser, og flasker. Skulle du ha behov for å trykke etiketter i små opplag så ordner vi også det.
  6. Prisgunstig og Effektivt: Vi forstår viktigheten av konkurransedyktige priser. Derfor tilbyr vi pakketjenester som er like rimelige som selskaper i Kina, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet.
  7. Ekstratjenester: Trenger du spesifikke ingredienser eller produkter? Vi kan også skaffe det for deg! Det var slik Sorze4 startet. Navnet er en omskrivning av “source for”. Våre ekstratjeneste gjør at du kan fokusere på kjernevirksomheten din, å selge produkter, mens vi tar oss av pakkingen.
  8. Blanding av ingredienser: Har du behov for å blande ingredienser til et produkt så har vi miksere for 1 Kg, 15 Kg og 500 Kg.

Velg Sorze4 AS for pålitelige pakketjenester. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å levere produktene dine trygt og effektivt!

Scroll to Top