Frøya Gelato Divino

Smaken av Guddommelig Iskrem – Uten Sukker!

Dette slagordet fanger essensen av Frøya Gelato Divino, den sukkerfrie iskremen som gir deg den samme fortryllende smaken som om den var søtet med sukker.
Frøya er den norrønske gudinnen for kjærlighet, og skjønnhet.

En himmelsk iskremopplevelse!

Uten tilsatt sukker...

Nyt en himmelsk iskremopplevelse uten sukker, men med all smak og kremet konsistens du elsker. La meg introdusere deg for Claudia Münchs nyeste kreasjon – en iskrem som allerede har satt kursen fra Norge til Brasils større iskremfabrikker.

Kan også brukes til Sorbet og Saft-is. 

Våre kunder velger dette produktet fordi det er det eneste som lager is som smaker som om den er med sukker!

Søtet med JustSweet®:
Frøya Gelato Divino (guddommelig iskrem) er søtet med JustSweet®, en naturlig søtning, produsert og utviklet av sorze4 AS, som gir den perfekte balansen mellom sødme og sunnhet. Vi har holdt polyoler/sukkeralkoholer til et minimum, slik at de aller fleste kan nyte denne iskremen uten å bekymre seg for mageknip (antageligvis alle).

Ingen Kunstige Søtstoffer:
Vi sverger til det naturlige. Ingen syntetiske, kunstige søtstoffer her! Frøya Gelato Divino smaker som om den er laget med sukker, men uten de uønskede tilsetningene og bismakene alle av disse har. Det er ren nytelse i hver bit.

Proteinutgaven for Aktive Livsstiler:
For de som trener hardt, har vi en spesiell proteinutgave. Denne varianten brukes av treningsstudioer i Brasil. Med ekstra protein gir den deg en sunn og deilig belønning etter en treningsøkt.

Enkel Tilberedning:
Frøya Gelato Divino er enkel å lage. Bare tilsett tørrmelk og vanlig melk i iskremmaskinen, og la magien skje. Resultatet? En myk, silkemyk iskrem med den perfekte balansen mellom sødme og kremethet.

Foreløpig Ikke Tilgjengelig for Private:
Vi jobber hardt for å gjøre Frøya Gelato Divino tilgjengelig for alle. Foreløpig er den reservert for iskremfabrikker, men vi lover at vi snart vil dele denne søte hemmeligheten med verden.

Så neste gang du lengter etter en iskremopplevelse uten sukker, husk navnet: Frøya Gelato Divino – Claudia Münchs stolthet og din smakfulle glede. 

Leveres til iskremprodusenter og firmakunder i nitrogeninfuserte doybags på 1,5 Kg. Større pakninger kan bestilles.

Kontakt oss for mer informasjon.

Scroll to Top