sorze4 – Anuga

Sukkerfritt er “i skuddet”

Vår pre-lansering av våre sukkerfrie produkter i Trondheim Fredag 13. september beviser at å redusere sukkerinntaket, det er noe mange er opptatt av. Mange, det vil da si; forbrukere. Produsentene ønsker det sikkert også, men så var det å få det til da. For de fleste er det ikke helt rett frem å få det til. Kunstig søtning er kanskje egnet til noen produkter, men så er det slik at et flertall av forbrukere ikke helt stoler på “forskningen”, og “fakta” som presenteres. Slik “dokumentasjon”, argumenter, havner kanskje i kategori sammen med det som populært kalles “Fake News”. Det blir liksom noe lignende som man kanskje kan kalle “Fake Facts”. Kanskje riktig, men ingen stoler helt på det!

Noe mange velger er polyoler, også kalt sukkeralkoholer. Problemet der, for også slike søtstoffer har utfordringer, problemet er at de ikke er godkjent i drikkevarer, fordi et høyt inntak vil føre bla. til mageknip. Årsaken er at de dårlige tarmbakteriene elsker det og når de får det utkonkurrerer de den gode bakteriefloraen, som igjen kan føre til diare for konsumentene.

Claudia Münch JustSweet kan man bruke til nesten alt

 Alt du bruker sukker til. Det er en prebiotisk søtning som i tillegg til å gi produkter den søtsmaken konsumentene liker, altså smaken av sukker, i tillegg til det er JustSweet prebiotisk. Skal ikke gå inn på det her, men det finnes informasjon om det på produktets egen hjemmeside; www.justsweet.com.

Produkter med Claudia Münch JustSweet

Vi hadde ikke planlagt å delta på Anuga i år, men som et norsk firma ville det jo nesten vært uhøflig å takke nei når det kommer en forespørsel fra Apex-Brasil om våre produkter kan stilles ut på i Tyskland, på Anuga. Med høy fokus på skogbranner i Amazonas er det både nasjoner, mange store internasjonale selskaper som søker politisk gevinst og popularitet blant velgere og kunder, ved å annonsere boikott mot Brasil, eller produkter som kanskje kunne hatt opprinnelse i regioner som Amazonas. Et paradoks er det da kanskje at  mange av de samme landene kjøper soya til landbruket i eget land, noe som definitivt øker avskoging.

Vi har frukt fra Amazonas i “the Amazon Secret“, men vi benytter viltvoksende frukter når vi kan. Om fruktene vi bruker ikke er viltvoksende kjøper vi dem fra andre steder i Brasil. Vi er selvsagt motstander av avskoging i Amazonas.

Norges største drikkevarebrand på Facebook – Amazon Secret

Fredag den 13 er kanskje ikke ansett som en lykkedag, og sjokoladedrikken vi skulle lansere ble rotet bort av posten, men den store krukker med smaksprøver på Amazon Secret forsvant raskt. Både barn og voksne elsket drikkene og ingen savnet sukker. Noen var litt skeptiske, da de trodde det var kunstig søtning, men vi forklarte at det var det ikke, og da forsvant skepsisen. Det var vel egentlig ingen som savnet sjokoladedrikken vi også skulle lansere, men den blir med til Anuga!

Liste over Norge’s største drikkevare brands på Facebook

Vi tar med noe, ikke alt

Claudia Münch JustSweet kan benyttes i sjokolade, sjokoladedrikker, kaffedrikker, fruktdrikker, boller, bakverk, syltetøy, stort sett alt man kan bruke sukker i. Vi har selvsagt gjort forsøk med alt, og konkludert med at vi får det til like bra med JustSweet, som med sukker. Det har for så vidt også Coca-Cola konkludert med. For demonstrasjonens skyld tar vi med sjokolade med 90% fra kakao (kakaopulver og kakaofett). Resten av innholdet er da JustSweet og verdens mest eksklusive kaffe, Jacu Bird.

 

Besøk oss gjerne i Hall 3.1 | Stand 029b

Vi har allerede en del avtalte møter, så for sikkerhets skyld, send oss gjerne en forespørsel om tidspunkt via vårt kontaktskjema.

 

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top