Vinn verdens mest eksklusive kaffe til jul!

Du har kanskje aldri hørt om Jacu Bird kaffe? Verdens mest eksklusive kaffe? Da er du nok ikke alene. Kaffen er så sjelden at det kun er et fåtall som vet at det er noe som heter Jacu Bird kaffe!

Nå kan du vinne kaffen for konger, oligarker og oljesjeiker

Med en prislapp på 16 000 kroner for 1 kilo (på Harrod’s i London) er det nok ikke mange som har sett seg råd til å smake denne kaffen. Veldig få i Norge har smakt den, og såvidt vi vet er det bare en restaurant som serverer den. Michelin restauranten Fagn i Trondheim. En kopp av denne kaffen koster 249 kroner. Man kan kanskje spørre om det er verdt det, men man må da spørre hvorfor. Er det for opplevelsen av å ha drukket verdens mest eksklusive kaffe, eller er det for å drikke en kopp kaffe? Er det for å slukke kaffetørsten er det kanskje vel så bra å velge Red Ruby som flere kaffebrenneri i Norge vil servere før jul. Er det for å fortelle historien etterpå, da er det definitivt verdt 249 kroner.

Vi velger den som best begrunner hvorfor han/hun ønsker å vinne

Vi vil publisere de beste begrunnelsene, så vil de som besøker våre nettsider kunne velge hvilken de mener er best. Hvem som fortjener det mest. Vi vil ikke publisere navnet på vinneren uten tillatelse.

Fyll ut skjemaet nedenfor. Du vil bli påmeldt vår nyhetsbrevliste, men alle må bekreftes slik at vi ikke får inn noen som ikke ønsker å være på listen og alle nyhetsbrev sendes med avmeldingslink. Vinnerbegrunnelsen blir sendt ut på Epost etter at vinneren er valgt.

Vinneren vil få en 50 g pose Jacu Bird som selges i vår nettbutikk til kr. 890.

Du kan lese mer om kaffen hos Adresseavisen.

[contact-form-7 id=”14555″ title=”Kontaktskjema Julekaffe”]

Vi skal nå kåre en vinner. Gi oss gjerne din mening:

Du kan delta helt frem til vi kårer vinneren 19. desember (2019). Svarskjema under vil påvirke, men ikke avgjøre vårt valg av vinner. Så vil du også delta, så bruk skjemaet over.

[qsm quiz=7]

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top