Et gjensyn med våre venner i Equador

Tiden flyr… for 6 år siden kikket vi litt på potetchips fra Andesfjellene. Ikke fordi norsk potet ikke var bra nok, men fordi denne var litt forskjellig og det støttet innfødte i potetens hjemland. Vi tok inn litt av det og salget gikk forsåvidt godt, men man kan ikke bare selge til entusiastiske venner og kjente og potetchips er kanskje ikke det mest egnede å selge online. I alle fall, det var ikke… helt til nå!

Morsomt var det i alle fall at produsenten fortsatt bruker “reklameposteren” vi lagde for 6 år siden (bildet på denne siden).

Tilpasset online salg

 Produsenten har på 6 år utviklet seg, så det var et hjertelig og interessant møte da vi traff dem på Anuga. De sto 50 meter fra vår stand. Til forskjell fra hva de hadde for 6 år siden har de i dag distribusjonssenter i Rotterdam, og pakninger tilpasset online-salg.

Rik på antioksidanter

På bildet (over) ser du både røde og blå potetchips. Det er antioksidanter, så dette er noe helt annet enn potetgullet du finner i det lokale supermarkedet. Vet ikke om vi kan kalle det sunt, men det er i alle fall sunnere å spise antioksidanter, enn å ikke gjøre det (med noen forbehold).

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top