Vi sponser Favela Kombat 23/24 juli, 2022

Før var det slik at talentspeidere besøkte de brasilianske favelaene for å se etter talentfulle idrettsfolk. Det var ofte talentfulle fattige ungdommers vei ut av fattigdommen, men nå har problemet med vold og kriminalitet i fattigområdene blitt så alvorlig at det ikke skjer i dag.

Resultatet er da at Brasil ikke får frem sine mest talentfulle fotballspillere, og MMA som er Brasils mest populære sport etter fotball har samme problem. Derfor har noen tatt initiativet for å hente talentene ut av favelaene (som er fattigområdene i Rio de Janeiro) slik at de kan delta i turneringen Favela Kombat som vil bli sett av mer enn 6-millioner seere. På TV og streamet over nettet.

Tony Iron Fox inviterte oss for å bli sponsor.

Vi sponset i 2020 Tony Fox, men Covid lagde en del problemer, men MMA mesteren som er etablert nok til å være et av valgene i EA Sports MMA.

Nå i juni 2022 spurte han om vi ville bli sponsor av Favela Kombat i Rio de Janeiro, 23/24 juli. Kanskje ingen stor sport i vårt hjemland Norge, men mer enn 6-millioner seere vil kunne se vår JustSweet logo på gulvet.

Vi deler ut 2.000+ prøver av JustSweet i arenaen

Det finnes mange sukkererstatninger, men ingen som JustSweet. Smaker som sukker, men er ikke. Noen av verdens største drikkevareprodusenter, og noen av verdens største produsenter av bla. iskrem tester ut, eller har allerede bestilt JustSweet, eller vår sukkerfrie iskrembase søtet med JustSweet. 

Sukker er på vei ut i Brasil, men alternativene er kanskje ikke helt det de bør være. Syntetisk, smaker ikke som sukker, og ikke alltid bra for helsen. JustSweet er naturlig og smaker som sukker. Kan benyttes til baking, drikker, iskrem. Stort sett til alt der man bruker sukker.

Nå får vi vist alle som kommer på kamparenaen at man kan vinne kampen mot sukker, og problemer relatert til høyt sukkerinntak.

Da ønsker vi alle deltakere i Favela Kombat lykke til. Måtte de beste menn og kvinner vinne.

MMA er stort i Brasil og kampene vil bli vist på mange kanaler som også streamer på internett. En side hvor du vil finne mer informasjon er https://combate.globo.com/ (Globo er Brasils største TV-kanal).

Vi vil legge ut flere linker her. Kan du ikke portugisisk så kan Google Chrome oversette sidene.

Scroll to Top