Vi sponser MMA turneringen Favela Kombat og Tony Fox

Dessverre har det blitt slik i Brasil at rekrutteringen til fotball og andre idretter er nesten fraværende. I alle fall rekruttering fra fattigområdene, favelaene, der fattige ungdommer har hatt sport og idrett som en vei ut av fattigdommen.

Høy kriminalitet har gjort det risikabelt for talentspeidere å gå inn i favelaene for å finne talentfulle ungdommer. Derfor har noen ildsjeler arrangert en MMA-turnering som kalles Favela Kombat der talenter fra favelaene får vise seg frem og verdenskjente utøvere er trekkplastrene som bringer inn publikum og skaper interesse.

sorze4 AS sponser Favela Kombat og Tony Fox

Tony Fox som sorze4 har sponset siden 2020, gjennom Covid-karantener som stoppet mye av sportslige aktiviteter, også MMA var “vår mann” i turneringen Favela Kombat. Mer enn 6 millioner seere, de fleste i Brasil, så Tony møte UFC utøveren José Aldo som er ansett som en av de beste MMA-utøverne gjennom tidene, og som den største fjærvekteren noensinne.

Utøvere av sporten MMA er selvsagt kostholdsbevisst og det krever sitt å holde vektklassen. Med JustSweet har Tony lettere kunnet holde vekten og han har lenge anbefalt våre produkter.

Sustainable Energy

Det finnes kanskje ingen gode norske uttrykk for dette, men det oversettes kanskje best med vedvarende energi. JustFiber vårt fiberprodukt, og JustSweet der 90% av innholdet er JustFiber, et naturlig prebiotisk fiber som gjør at energien vil være mer vedvarende enn om man konsumerte energidrikker og sukker. I en sport som MMA er det viktig at man har energien helt til det er over og i denne kampen var det førs over for UFC utøveren José Aldo.

Vi gratulerer Tony med seier i tittelkampen!

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top