fbpx
Claudia Münch Artistic Foods
16. oktober 2018
Coffee Bean Guru
20. september 2017

JustSweet™

JustSweet kan erstatte sukker, helt, eller delvis i mange produkter. Selv i produkter der du ikke trodde det fantes sukker.

JustSweet som er et naturlig og prebiotisk søtningsstoff ble opprinnelig utviklet for The Amazon Secret® før det ble skilt ut fra sorze4 as som et selvstendig produkt som selges fra selskapet JustSweet AS.

1 gram av JustSweet tilsvarer fra 25 til 50 gram sukker, avhengig av hva slags produkt det benyttes i. JustSweet har en synergistisk effekt på ingredienser det blandes i og forsterker den naturlige søtsmaken i produktene. Derfor er det ingen konstant søthet sammenlignet med sukker, men minst 25 ganger så søt som sukker.

JustSweet inneholder steviol glycosider som er et søtstoff utvunnet fra den Sør-Amerikanske planten Stevia.

Denne steviaen har lite til felles med f.eks. den kinesiske stevia som er, eller tidligere har vært brukt og solgt i Norge.

The World Health Organization (WHO) gjennomførte en inngående studie if forhold til sikkerhet på steviol glycosider og fastslo at det er trygt å konsumere i mengder opp til 4 mg per kilogram kroppsvekt per dag. Det er ikke fastslått at større mengder er helsefarlig.

JustSweet har normalt ingen bismak. I de fleste produkter smaker det sukker.

Fler enn man tror

Flere produkter enn man tror. Flere enn man tenker over, inneholder store, eller små mengder sukker. Man tror gjerne vann er sukkerfritt, men når det kommer til smakssatt vann så kan dette inneholde helt opp til 80 gram / liter. Altså nesten like mye som brusen man ville unngå da man kjøpte vannet.

Vegansertifisert

JustSweet er sertifisert som «vegan produkt» av «European Vegetarian Union» og kan benytte V-label, merket som bekrefter dette. Mer informasjon finnes på v-label.eu – Har du spørsmål om dette, så ta gjerne kontakt.

WHO liker ikke sukker

WHO er da verdens helseorganisasjon som anbefaler at man reduserer inntaket av kalorier, spesielt da kalorier som kommer fra karbohydrater i sukker.

Last ned PDF produkt flyer engelsk

Last ned PDF produkt flyer norsk

 

 
 

Sukker kan erstattes av JustSweet™

Ikke alltid helt, men i alle fall delvis og enhver reduksjon er en god reduksjon når det kommer til kaloriinntak.Unntaket er når man erstatter sukker med syntetiske søtstoffer. Det behøver ikke alltid å være positivt og gi et bedre resultat.

Mer informasjon?