Verdens første prebiotiske saftis(?) laget med Amazon Secret

The World's first Picole, Popsicle, 100% natural, made from Amazon Secrets and JustSweet (sugar free)
The World’s first Picole, Popsicle, 100% natural, made from Amazon Secrets and JustSweet (sugar free)

Amazon Secret er i pulverform er mer enn en råvare for en naturlig fruktdrikk. Juice, uten tilsatt sukker, bare med JustSweet som søtning kan brukes til mange formål. Vi har hørt; å sette smak på smør brukt som fiskesaus, i salater som krydder, I yoghurt og som strø på softis. Nå har de laget de første saftisene (popsicle) – I følge rapporten; det smaker 100% som den med sukker.

Uten tilsatt sukker!

Saftis har, til nå, mer eller mindre alltid hatt sukker, og ofte mye sukker. Selvfølgelig med sukker kommer kaloriene. Med JustSweet som vi bruker i alle Amazon Secret-produkter nå, er det svært få kalorier som kommer fra det prebiotiske fiberet, 40 ganger mindre enn med sukker, som for denne saftisen ville bety 2 kcal. Altså, når den er uten sukker.

Prebiotisk saftis

Vi vet ikke om det eksisterer noe annet sted. Sannsynligvis er Popsicle (saftis) fra Frutos do Brasil den første laget av “Amazon Secret”, og vi tror at det er verdens første prebiotiske saftis. Hvem så det komme for et år siden?

For mer informasjon om vårt naturlige høy-intensitets, lav-kalori, naturlig og prebiotiske søtningsmiddel, utviklet for Amazon Secret for noen år siden, besøk nettstedet: justsweet.com.

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top