Våre produkter distribueres i Brasil fra august

Du finner ikke mange norske produkter i Brasil, da med unntak av det som da kalles “bacalau norueguês”. Det vi kaller klippfisk. Ellers er det nok lite å finne av norske produkter.

Til 1.450 butikker i august

Tilsammen 7 produkter blir lansert i Brasil. 5 prebiotiske lavkalori instant drikker i serien The Amazon Secret®,  og 2 av våre Claudia Münch® JustSweet™ produkter, den naturlige prebiotiske lavkalori sukkererstatningen som smaker som sukker og som brukes som søtning i alle våre produkter.

40 selgere skal dekke det meste av Brasil

Salgsstaben består i dag av 20 selgere som følger opp supermarkedkjeder og distributører. 20 flere vil bli ansatt i Juli. Da vil vi være representert i de fleste brasilianske stater. Brasil er ikke forskjellig fra andre land. Etter det som kalles coronakrisen vil også de ha behov for arbeidsplasser og vekst i økonomien. Vårt produksjonsanlegg i Varginha vil ikke bare produsere for Brasil. Der vil det også bli produsert JustSweet i bulk, som vil bli eksportert for å pakkes i Europa. Hvor, det er fortsatt ikke bestemt, men vi har nå 12 europeiske land hvor våre produkter skal distribueres.

 

Ikke bare våre produkter blir lansert med Claudia Münch® JustSweet™

Flere brasilianske matprodusenter har valgt Claudia Münch JustSweet som søtningsstoff i sine lavkaloriprodukter. Ikke bare på grunn av få kalorier, men fordi JustSweet er en av få sukkererstatninger som er naturlig og uten allergener som laktose, eller sukkeralkoholer som kan gi en del problemer til den som konsumerer det.

JustSweet er derfor (vår mening) det beste alternativet til sukker. Anbefalt av tannleger i Brasil.

Scroll to Top