Claudia Münch JustSweet er bedre for tannhelsen

 

 IR-Implante Rio er en kirurgisk tannklinikk ved den verdensberømte stranden i RIo de Janeiro, Copacabana. Er ulykken ute når du er i Rio er det ikke bent frem å finne en tannlege som snakker engelsk, men Dr. Bruno Affonso som til fulle behersker implantat og tannkirurgi, han behersker også det engelse språket, så skulle du være i Rio de Janeiro og få behov for en tannlege, så anbefaler vi at du avtaler med Dr. Bruno. Da vil du bli godt ivaretatt og vi er helt sikker på at du vil bli fornøyd med resulatet.

Bedre enn sukker

Dr. Bruno’s profesjonelle mening er at Claudia Münch JustSweet og produkter laget med denne naturlige sukkererstatningen/søtningen er bedre for tannhelsen enn sukker som kan føre til tannråte.

 WHO’s anbefaling er å redusere inntaket av sukker

WHO er da verdens helseorganisasjon som anbefaler at man reduserer inntaket av kalorier, spesielt da kalorier som kommer fra karbohydrater i sukker. Temaet i dag, i forhold til WHO, er kanskje hvorvidt de gjorde en god jobb i forhold til COVID-19, men i forhold til konsensus så er det enighet blant verdens leger om at de fleste har et for høyt inntak av karbohydrater i form av sukker.

 

Claudia Münch® JustSweet inneholder prebiotiske karbohydrater

Det er faktisk hovedbestanddelen. Som andre karbohydrater har også disse prebiotiske karbohydratene kalorier, men bare 2 kcal per gram, og 1 gram av vår sukkererstatning tilsvarer 25-50 gram sukker. Det gir da opptil 50-100 ganger mindre kalorier enn vanlig sukker. Prebiotika har mange gode funksjoner. 

Det er dokumentert at 1 gram per dag i 4-uker vil gi 6 ganger mer av de gode bakteriene, noe en del forskning antyder kan være bra for immunforsvaret. Ikke dokumentert med forskning, men mange brukere av søtningen som til vanlig har hatt problemer med å få ned blodsukkeret har hatt positive resultater i forhold til det. Mer informasjon om det på egen side.

Claudia Münch JustSweet kan du bestille fra vår nettbutikk., Kjøper du 2 poser, eller tilsammen for 200 kroner, da spanderer vi frakt (i Norge).

JustSweet Premium
60g – Kr. 99

En premium naturlig prebiotisk lavkalori søtning. Det beste alternativet for den som ønsker å kutte i kaloriinntaket, eller for den som av andre årsaker ikke kan spise sukker. JustSweet er 100% naturlig. Denne utgaven er spesiallaget for kaffedrikker.

JustSweet Original
100g – Kr. 99

En naturlig lavkalori søtning. Et godt alternativ for den som ønsker å kutte i kaloriinntaket, eller for den som av andre årsaker ikke kan spise sukker. JustSweet er 100% naturlig.

 

Klikk her for mer informasjon…

Klikk her for mer informasjon…

 

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen på denne nettsiden er IKKE ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom eller tilstand. Rådfør deg alltid med lege eller kvalifisert helsepersonell før du foretar betydelige endringer i kostholdet ditt.

CRO sorze4 AS
Master of Science, Ernæring, overvekt og spiseforstyrrelser,
Claudia Renata Peres Münch-Yttereng

 

Scroll to Top