UTZ og Micro-lott’er fra Carmo de Minas

admin

admin

Vi har fått prøvene til lager og i denne uken vil vi cuppe flere typer bønner, hovedsaklig fra Carmo de Minas og Serra da Mantiqueira. Det vi velger ut fyller vi i container og sender til Norge straks det er klart. Her blir det mange sjeldenheter.

Yellow Dwarf Bourbon 

Størrelsen betyr ikke alt. Ikke når det kommer til smaker og aroma. Vi har ikke fått brent den ennå, men de grønne små bønnene dyrket i Mantiqueira fjellene (1100-1300 moh) har en lovende fragrance. Antageligvis er dette en av de mest sjeldne typer brasiliansk kaffe som har vært tatt inn til Norge. Skal etter beskrivelsen ha full body, moderat søthet, medium til høy syre, noe man ikke alltid finner i Brasil. Kalles Bourboncito.

Dette er en micro-lot med bare 44 stk 60 kg sekker. Kanskje blir det du som sikrer deg denne lot’en?

Micro-lot fra Carmo de Minas

Carmo de Minas er kjent for å kunne ha noe av den beste og mest eksklusive kaffen fra Brasil. Da selvsagt med unntak av Jacu Bird

Selv om det ikke er like sjeldent som Jacu har vi denne micro-lott’en med 24 stk 60 kg peaberries. 

Best i test 19.10.2019

I vår noe uformelle cupping hvor vi ikke la vekt på Q-grader kriterier, men hva folk flest ville like ble denne vinneren. Litt uvanlig fruktig til å være Brasil.

UTZ fra Carmo de Minas

 Litt større er lott’en med Yellow Bourbon Natural UTZ sertifisert kaffe, men bare 150 stk 60 kg sekker. Holder den forventningene blir kanskje denne vår bestselger på nyåret.

Ruby – Semivasket

Sist, men ikke minst. Vi fikk ikke alt av semivasket Ruby inn i containeren som “lander” i Trondheim om 2 uker. I tillegg til de 168 stk x 30 kg sekkene som kommer nå har vi 42 x 60 kg igjen på lager i Brasil. 

 

Skulle du ønske prøver så kan vi ikke sende til alle. Vi må selvsagt prioritere eksisterende kunder, foran nye kunder, men vi vil gjøre så godt vi kan slik at alle kan bli fornøyd. Bruk gjerne vårt kontaktskjema hvis du ønsker å smake på noe av dette.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent Post

Recent Post

Claudia Münch

Rwanda Rebero Kinini

I vår nettbutikk kan du nå bestille en fantastisk god kaffe fra Rwanda Rebero som vi har brent litt mørkere slik at den passer godt

Les mer »

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top