Sorbet og iskrem uten tilsatt sukker

 Pitaya sorbet uten melk og vaniljeis (med melk), begge uten tilsatt sukker! Slik ser de ut.

Is uten tilsatt sukker byr på mange utfordringer!

Når du tar ut sukker vil strukturen endres og problemet da er at iskrem og sorbet vil bli for hard. Dette kompenserer mange med mye polyoler, sukkeralkoholer som Maltitol, men det leder igjen til nye problemer. Fordøyelsesproblemer hos konsumenten. Kunden. Mange er ømfintlige for sukkeralkoholer, så det er heller ikke en god løsning. Problemet med mange sukkeralkoholer er at de ikke er like søt som sukker, så man må bruke mye og det forsterker problemet.

Med JustSweet er det mulig å unngå disse problemene og vår naturlige søtning har derfor blitt en favoritt hos mange brasilianske næringsmiddelselskaper. Ikke bare iskremprodusenter, men også hos de som lager sirup, bakverk, sjokoladepålegg og mye annet.

Bildet over viser det en iskremprodusent sør i Brasil lagde i går.

Seminar for iskremprodusenter i Brasil

Interessen er så stor at foreningen for iskremprodusenter sør i Brasil har bedt oss holde en Workshop for å lære bort hvordan man best lager sukkerfri is. Skulle du ha interesse av å delta så er det en åpen gratis Workshop, for alle næringsmiddelprodusenter som er interessert. Primært iskremprodusenter, men arrangøren (som ikke er oss) slipper sikkert inn andre, hvis det er plass!

Tema er Kunstig søtning, en usynlig forurensning

En del om hvordan kunstige, syntetiske søtstoffer forurenser naturen, men også mye om is…

Workshop vil være på Portugisisk. Påmelding på https://claudiamunch.com.br/workshop-sabor-saude-e-ambiente/

 

 

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top