Ingredienser – Tørr og naturlig
19. september 2017

CAFÉ PELÉ

Fra Brasils største kaffeprodusent leverer vi instant kaffe til kunder i Norge og andre land.
TINE's populære iskaffe er laget med norsk melk, og Café Pelé fra sorze4 as.

Claudia Münch Coffee

Dette er vårt kaffemerke for spesiallaget kaffe, både instant og tradisjonell kaffe. Varemerket er planlagt lansert i Norge i 2019.
Nutritional value 100 ml coffee

Instant brasiliansk kaffe

Café Pelé som har sitt navn etter fotballspilleren Pelé var tidligere tilgjengelig i mange norske dagligvarebutikker. For mange av disse var Café Pelé den mestselgende pulverkaffe i butikken, men det er ikke alltid slik at det er kundene som bestemmer. Ikke engang når mer enn 50 % av kundene foretrekker et og samme varemerke.

Vår instantkaffe er populær hos cateringselskaper som skal lage store volum på kort tid. Da er det bare vår kaffe som er bra nok.  

Et annet segment hvor vi har fått interesse er fra firma som leverer kaffe til kontorer. Med god kvalitet på instantkaffe har de erfart at kundene heller ønsker det, enn bønner. Det går raskere, det er billigere, og ofte er kvaliteten bedre! 

GRØNT PUNKT

I dag er det den unge generasjonen i Norge som foretrekker vår kaffe, fremfor varmerker som Starbucks, Nescafé, Illy, mfl. som har forsøkt å konkurrere med TINE's iskaffe som bruker Café Pelé.

Hvert år går det med nesten 300 tonn kaffebønner til produksjonen av Norges mest populære iskaffe.

I tillegg til Norge har vi kunder for instant kaffe i Sverige, Sveits, Hellas, Tyrkia og Saudi-Arabia.

Høy kvalitet og konkurransedyktig pris er årsaken til at vi selger kaffe til mange land utenfor Norge. Vi har kunder i Bolivia, Brasil, De Karibiske øyer, Slovenia, Hellas, Tyrkia, Saudi-Arabia, Sveits, Sverige og noen fler...

Sertifiseringer

Vi kan levere sertifisert kaffe. Med unntak av den økologiske, så er det den samme kaffen, men da med en sertifisering som dokumenterer rettferdig handel og at andre etiske prinsipper er fulgt.

Vi er med i returordningen Grønt Punkt.


 
 
×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×