Instant chantilly krem

Nutritious-content-chantilly-allroundVi ble utfordret av en av verdens største selskaper som spesialiserer seg på bakervarer. De spurte om vi var i stand til å lage en Chantilly krem ​​uten tilsatt sukker, med en smak så god som deres egen krem ​​som var med sukker!

Vi tok det 2 skritt lenger og laget 3 smaker. Ikke bare Marshmallow som de hadde fra før.

DETTE PRODUKTET LIGGER TIL SALGS I VÅR NETTBUTIKK

KREMFLØTE-, MARSHMALLOW-, SJOKOLADESMAK

Lav kalori

Sammenlignnet med den «gammeldagse måten» man lager krem på; ved bare å telle fløte​kalorier, har dette produktet 68% mindre kalorier. Hvis man i tillegg regner med kalorier fra sukker, og man benytter 200 ml skummet melk, per 60 g base (pulver), estimeres kalorireduksjonen til 90%.

Uten fett*

*Som betydning; fri for fett før du legger til melk etter eget valg. Bruker man skummet melk med 1% fett, vil reduksjonen være 99,8%, sammenlignet med krem laget av fløte.

Uten tilsatt sukker!

Dette produktet har ikke tilsatt sukker. Karbohydratene er prebiotiske, fra vårt naturlige søtningsstoff JustSweet og en rotvekst man begynte å bruke i Vest-, Sentral-Brasil, for over 10.000 år siden. Vi kan derfor være sikre på at det er trygt å konsumere Cassava.

Cassava er en viktig næringskilde i utviklingsland, og gir et grunnleggende kosthold for over en halv milliard mennesker. 

Vegan – Bare når du vil det!

Denne Chantilly basen kan blandes med de fleste typer melk. Kumelk, hel-, skummet, eller lett. Soyamelk, havremelk, du kan bruke nesten hvilken som helst type melk.

Fiberinnhold overstiger anbefalt daglig inntak

Det gjør det når EU-forskriften for å erklære Ernæringsfakta følges (erklært pr. 100 g), men det er tvilsomt at noen kan spise kremen man kan ​​lage av 100 gram, nesten 2 liter krem! Skulle man falle for fristelsen så kan man trøste seg med at menneskets kosthold etter istiden besto av ca. 120 g kostfiber, hver dag.

Fiber er viktig

I følge UCSF Health (University of California San Fransisco) Et fiber med høyt fiber ser ut til å redusere risikoen for å utvikle ulike tilstander, inkludert hjertesykdom, diabetes, divertikulær sykdom, forstoppelse og tykktarmskreft. Fiber er viktig for fordøyelsessystemet og for å senke kolesterolet. Vannløselige fibre absorberer vann under fordøyelsen. De øker avføring bulk og kan redusere blod kolesterol nivåer. Løselig fiber finnes i frukt (som epler, appelsiner og grapefrukt), grønnsaker, belgfrukter (som tørrbønner, linser og erter), bygg, havre og havrekli. Karbohydrater i dette produktet er hovedsakelig vannoppløselige fibre.

Hvor mye fiber behøver du hver dag?

“American Heart Association Eating Plan” foreslår at du spiser en rekke matfiberkilder. Total kostfiberinntak bør være 25 til 30 gram daglig fra mat, ikke kosttilskudd. For 10.000 år siden var fiberinntaket rundt 120 gram per dag.

Hvordan kan man øke kostfiberinntaket?

UCSF Health har listet opp noen anbefalinger, men vi kan “anbefale” 2 kakestykker med krem. Bakt med JustSweet selvfølgelig. Det er nesten slik at man kan si at vår chantilly krem, sammen med JustSweet gjør bløtekake til helsekost!

 

 

 

JustSweet inside betyr at dette produktet ikke har kunstige søtningsmidler, polyoler (sukkeralkoholer), eller tilsatt sukker. 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top