Micro kaffebrenner – For hjemmebruk

Norsk teksting på YouTube kontrollen, for den som ønsker det (Denne ble laget for internasjonale kunder).

Det er kanskje bare et fåtall av våre kunder som har slikt som en Ikawa prøvebrenner. Denne er på ingen måte noe som kan konkurrere med en prøvebrenner til mer enn 30.000 kroner når det kommer til det å være avansert, ha datastyring og de fasiliteter man finner på profesjonelt utstyr. Men er det fornuftig å bruke 30.000 på noe som sjelden brukes, hvis noe til 2-3.000 kan gjøre jobben?

Perfekt til “hjemmebrenning”

Vi har noen kunder, mikrobrenneri som selger grønn kaffe til kunder som brenner hjemme. Entusiasmen kan være stor hos enkelte som gjerne ønsker å utforske sin egen kaffepreferanse.

Maksimum 100 gram om gangen

Men produsenten anbefaler 80 gram. Vi gjorde et forsøk med 80 og mener vi traff bra på første forsøk. En godt drikkende kaffe som ikke sto tilbake for noe av det man finner i supermarkedet, men hva man får ut avhenger også av hva man putter inn. Vi brukte Fazenda São Silvestre (UTZ) FC 17/18,vår rimeligste kaffe i dag (16.05.21).

Vi anbefaler denne!

Skulle du være en av de som vurderer å kjøpe en prøvebrenner, eller en som vil lage egen kaffe på kjøkkenbenken, da anbefaler vi denne. Ingenting fancy her. Ingen temperaturkontroll. Kun instilling for tiden, for røstingen og avkjøling. Vi vil ikke gi terningkast her. Alt er jo relativt, men den er absolutt verdt pengene!

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top