Gratis kaffeprøve hos Elkjøp Stjørdal

Jan Yttereng

Jan Yttereng

Hvis du kjøper en kaffemaskin, kaffekvern eller annen kaffe hos Elkjøp Stormarked på Stjørdal, vil du få en 66 g prøve på vår mørkbrente Rainforest-sertifiserte gårdskaffe fra Fazenda Boa Vista, SP, Brasil (så langt lageet rekker). Dette er en av våre mest populære kaffetyper og er spesialbrent for kaffemaskin og espresso hos Storm Kaffe i Trondheim.

Den er selvsagt også tilgjengelig i større pakninger. 450 g pakket med nitrogeninsprøytning før posen ble forseglet, som gir lang holdbarhet.  Bor du ikke i nærheten av Stjørdal kan du bestille vår kaffe i nettbutikken Claudia Münch® Online.

Rainforest Alliance-sertifiseringen er en uavhengig sertifiseringsordning som jobber for å bevare biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag 1. Sertifiseringen sikrer at kaffen er dyrket og produsert på en måte som tar hensyn til miljøet og samfunnet rundt. Rainforest Alliance-sertifiseringen stiller strenge krav til bærekraftig jordbruk, arbeidsforhold og sosialt ansvar. Vi er stolte av å kunne tilby deg vår Rainforest-sertifiserte gårdskaffe og håper du vil nyte den.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent Post

Recent Post

Claudia Münch

Rwanda Rebero Kinini

I vår nettbutikk kan du nå bestille en fantastisk god kaffe fra Rwanda Rebero som vi har brent litt mørkere slik at den passer godt

Les mer »

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top