Tikal Jaguar Temple Guatemala
Guatemala La Nueva Era
9. oktober 2020
Holland
Meer Natuurlijk BV | En ny sorze4 distributør
6. november 2020
Vis alle

Glutenfri Pizza | Bakemiks

Man kan selvsagt finne oppskrifter på glutenfrie pizzabunner hvis man Googler litt, men man må ha flere ingredienser; glutenfritt mel, bakepulver, pizzagjær, osv.

Enkelt og greit… Du tilsetter bare vann!

Når pizzadeigen er myk og klar legger du den inn i en smurt pizzapanne, eller på en plate. Legg på det fyllet du ønsker og så setter du det i en forvarmet* ovn i 12 til 15 minutter, eller når du ser at den har blitt sprø i kantene.

*OBS! Viktig: Når du setter temperaturen på ovnen så anbefaler vi at du tar hensyn til oljen du har brukt til å smøre pizzapannen!
 Vi anbefaler ikke at du benytter margarin, fordi innholdet av umettede fettsyrer er for lavt, som igjen fører til at den brennes på lavere temperaturer enn det man bør bruke ved steking. Desto mindre umettede fettsyrer, desto raskere vil en olje brennes. Vi anbefaler vår egen Canola (rapsolje) av flere årsaker, men mest fordi den tåler temperaturer opp til 220+ før den brennes. 

2 Comments

  1. Marius-Nikolai Rise Hoem sier:

    Pizzabunnen var utrolig god og er mettende! Jeg har selv cøliaki og har levd glutenfritt i litt over 4 år nå og har slitt med å finne en pizzadeig/bunn som faktisk smaker godt, er mettende og har god konsistens, men nå har jeg funnet det! Lett å bake ut og veldig god på smak og konsistens, såppas god at til og med de som ikke har cøliaki i familien syntes det smakte bedre enn vanlig pizzabunn. Vi brukte hele posen og det ble en halv langpanne, og jeg hadde litt vann på fingrene når jeg presset ut deigen og det funket flott.

  2. Martin Hoem sier:

    Prøvde bunnen i dag, god smak, langt bedre enn noen andre glutenfrie pizzabunner vi har smakt.( bedre enn Pepes, remas, Coops ferdigbunner også, og ikke minst Toros posebunn)
    Den gikk heller ikke i stykker slik de fleste glutenfrie pizzabunner har en tendens til å gjøre. Og den virket ikke søt slik nesten alt glutenfritt har en tendens til å gjøre.
    Rett og slett god

×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×