Anbefalt av Tony Fox, MMA Champion

Det nytter ikke å bruke norske skistjerner i reklamekampanjer når markedet ikke er i Norge. Marit Bjørgen virker jo å være en hyggelig trønderkvinne, men i land hvor vi har vårt hovedmarked i dag, som Brasil, Singapore, Hongkong, Malaysia, Balkan, Italia og Østerike, i de fleste av disse ville en skistjerne være en konsumentene ikke har et forhold til.

Tony Fox, MMA Champion

Med mange mesterbelter er Tony Fox som du bla finner i MMA spillet fra EEA en bedre frontfigur for våre produkter. Ikke bare JustSweet, men også alle våre andre produkter som selges i Brasil. Produkter som Amazon Secret som nå kom i en energidrikkversjon, spesielt laget for Tony Fox.

Vi “banker” konkurrentene

Ikke fysisk, men mange mener Claudia Münch JustSweet er markedets beste søtningsmiddel. Det er ikke bare Tony Fox som mener det. Tviler du så må du nesten prøve selv. Skulle du bli misfornøyd kan du selvsagt klage og få pengene tilbake*, slik at vi får muligheten til å bli enda bedre, men så langt har vi aldri fått klager.

Det smaker som sukker, men er ikke!

Det kan være vanskelig å kjenne forskjell og da er det vel nært nok. Noen gjetter faktisk at JustSweet er sukkeret og det er kanskje ikke så rart, for smaken er veldig, veldig lik.

 

KJØP I VÅR NETTBUTIKK!

*Gjelder 1 åpnet pose første kjøp. Uåpnede poser kan også returneres og kjøpesummen refunderes (førstegangs kjøp). 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top