Er JustSweet det beste sukkeralternativet?

 

JustSweet; det beste naturlige sukkeralternativ?

Hvis du er som folk flest, bruker du kanskje kunstige søtningsmidler når du leter etter et sukkeralternativ? Men visste du at disse søtningsmidlene kan skade tarmhelsen din?

Hvordan skader kunstige søtningsmidler tarmhelsen?

Kunstige søtningsmidler, som sukralose, acesulfam-K og aspartam, skader tarmhelsen ved å:

  • Forstyrre den ømfindtelige balansen mellom bakterier i tarmen.
  • Å øke mengden sukker absorbert i blodet kan føre til diabetes og andre helseproblemer.
  • Forårsaker betennelse i tarmen, noe som kan føre til symptomer som inflammatorisk tarmsyndrom (IBS), lekk tarmsyndrom og andre fordøyelsesproblemer.
  • Acesulfam-K synes å ha den største avvikende innvirkning på E. coli vekst og metabolisme under i-vitro tilstand.
  • Acesulfam-K og Aspartam i lettbrus akselererer E.Coli-tall i tarmen og kan forårsake kreft

Kunstige søtningsmidler er ofte billige og lite effektive. Du må bruke mange pakker for å få en smak av sødme, pluss at den har en noe merkelig smak og ofte ubehaelig ettersmak.

Aspartam, acesulfam-K, sukralose og sakkarin er ofte tilsatt som et, eller flere kunstige søtningsmiddel i brus eller brukes i slike matvarer som gelé, frosting, sjokolade, tyggegummi, iskrem, saftis og til og med i tannkrem. Den lave prisen på syntetiske søtningsmidler lokker ofte forbrukerne til å overse fakta når det kommer til slike kunstige ingredienser.

JustSweet: Et naturlig sukkeralternativ

Vi tror på et “søtt liv uten kunstige søtningsmidler” og ønsker å gi deg et bedre og sunnere alternativ. For de som liker sine søte “synder”, er JustSweet et utmerket alternativ. Den er laget av helt naturlige ingredienser, smaker godt, som sukker, og er nesten uten kalorier fordi man bruker veldig lite for å noe søtt! Ja, det er naturlig og litt dyrere enn kunstige alternativer, men det er selvsagt verdt det. Så ikke bruk de syntetiske – bytt til JustSweet!

Ett gram JustSweet tilsvarer 25 til 50 gram sukker, avhengig av hvilket produkt det brukes i.

Siden skepsisen til kunstig sukker øker, tror vi at det er viktig å informere om et mer naturlig alternativ som JustSweet. Vårt naturlige og prebiotiske søtningsmiddel, JustSweet, har ingen aspartam, sukralose, eller andre kunstige søtningsmidler noe som gjør det til et bedre alternativ for tarmkjertelens helse. JustSweet er 25-50 ganger så søt som vanlig sukker.

“Du og din tarm fortjener det beste.”

Hvorfor JustSweet er et bedre alternativ enn kunstige søtningsmidler?

La oss se hvorfor vårt naturlige og prebiotiske søtningsmiddel JustSweet er et bedre alternativ enn kunstige søtningsmidler.

i) Avledet fra Stevia, en søramerikansk plante
JustSweet er laget av stevia, en naturlig søt plante som ikke inneholder noen skadelige kunstige søtningsmidler som finnes i andre sukkerstatninger.

Det naturlige søtningsmiddelet steviolglykosider er avledet fra Stevia-planten, som vokser i Sør-Amerika. Verdens helseorganisasjon (WHO) har grundig undersøkt steviolglykosider og konkludert med at et daglig inntak på opptil 4 mg per kilo kroppsvekt er trygt. Stevia har vist seg å ha mange helsemessige fordeler, inkludert å hjelpe til med vekttap og blodsukkerkontroll.

ii) Fri for kunstige kjemikalier

I motsetning til kunstige søtningsmidler inneholder dette produktet ikke spor av sakkarin og aspartam. Den er fri for tvilsomme kjemikalier og er laget for daglig bruk.

iii) Skånsom mot magen

Mange opplever fordøyelsesproblemer når de bruker kunstige søtningsmidler, men JustSweet er skånsom mot magen og kan bidra til å lette disse symptomene.

Så hvis du leter etter en mer naturlig sukkererstatning som ikke vil skade tarmhelsen din, må du prøve JustSweet!

iv) Du kan spise noe søtt og fortsatt gå ned i vekt

JustSweet er også et utmerket alternativ for de som prøver å redusere sukkerinntaket. Fordi det er mye søtere enn sukker, trenger du bare å bruke en liten mengde for å få samme søthet, noe som betyr at du vil konsumere mindre sukker generelt. 

Så hvis du leter etter et sunt, naturlig sukkeralternativ, er JustSweet et perfekt valg!

Den er egnet for:

  • Søtning av kaffe, te og andre drikker du bruker sukker i
  • Matlaging og baking

Merk: En doypack (100 g) JustSweet erstatter rundt 2,5 til 5 kg andre sukkerarter (brun, raffinert, fruktsukker, glukose, sirup, honning). JustSweet er 25-50 ganger søtere enn alle sukkerarter og polyoler (sukkeralkoholer). 

Konklusjon

Å opprettholde god tarmhelse er avgjørende for menneskers helse, og kunstige søtningsmidler er knyttet til lavere tarmhelse. Vanlige mennesker vet ofte ikke om risikoen ved å bruke kunstige søtningsmidler, og derfor ønsker vi å gjøre fordøyelseshelsen mer vanlig kunnskap.

Kilder

Shahriar, S., Ahsan, T., Khan, A., Akhteruzzaman, S., Shehreen, S., &Sajib, A. A. (2020, 4. desember). Aspartam, acesulfam K og sukralose- påvirkning på metabolismen av escherichia coli. Metabolisme Open. Hentet September 25, 2022, fra https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589936820300529

Lille, R. B. (2022). Bevis på stabil isotop 13C som forårsaker alle kreftformer. Europeisk tidsskrift for anvendt fysikk, 4(4), 37–44. https://doi.org/10.24018/ejphysics.2022.4.4.187

 

Kjøp JustSweet i butikken, eller på claudiamunch.com

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top