Vi booker 2 nye containere fra Brasil nå!

Kaffen som kom til Oslo sist uke var for lengst solgt og er nå hos, eller på vei til kundene. Det er derfor på tide for oss å sende en ny, for vi er helt utsolgt for vår populære UTZ-sertifiserte kaffe.

November-container allerede solgt, så vi booker en ekstra!

Det gikk raskere enn vi hadde sett for oss, men de som kjøpte kaffen som kom nå bestilte alt som var booket for november-ankomst, derfor vil vi booke en ekstra container. Der vil vi også kunne ta med billigere kaffe av det vi mener er betydelig dårligere kvalitet, kaffe som selges som Santos, eller Santos Diamond. Kaffe som egentlig er en filler-kaffe. Altså en billig kaffe som gjerne brukes av de som blander den med bedre kaffe. Enten brasiliansk av høyere kvalitet, eller colombiansk.

Valutakursene svinger og det er vanskelig å sette en pris i NOK

 Kaffe selges som mange vet i USD. En svak norsk krone gjør det problematisk å sette en pris i vår valuta, men vi kan gi en avtalepris i USD. Vår UTZ kaffe vil du kunne få levert på døra til ca. USD 6-6,5/Kg. avhengig av volum. Skulle du ønske en rimeligere kaffe fordi du går på sparebluss blir det selvsagt en lavere pris. Vi regner med å kunne levere på døra til samme pris som du vil måtte betale fra utenlandske tradere, men da får du selvsagt frakt of fortolling in tillegg. Ikke fra oss, men hvis du kjøper fra andre.

Vær rask hvis det er aktuelt å bestille!

Vi fyller opp nå og den som ikke har bestilt før vi lukker container-døra må vente til godt over jul hvis de ønsker vår populære UTZ-kaffe som er spesielt egnet for kaféer og kaffebarer som holder kaffen på termos i en time. Brennes den en antydning mørkt surner den ikke som mye annen kaffe gjør. Derfor er denne kaffen veldig populær hos mange sluttkunder.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top