Claudia Münch til SIGEP, Rimini (21-22 Januar)

Claudia Münch® har utviklet en sukkerfri iskrembase med naturlige ingredienser. Iskrembase er oppkalt etter Frøya, den norrøne gudinnen for fruktbarhet, kjærlighet og skjønnhet.

Claudia mener at hennes iskrem er både sunnere og har samme gode smak som tradisjonell iskrem lagd med sukker. Den passer for alle som vil nyte en søt fristelse uten å få dårlig samvittighet, og de som må holde sukkerinntaket nede.

En deilig iskrem uten sukker, men også uten kunstige søtstoffer eller for mye polyoler. Denne iskrembasen er laget med Claudia Münch® JustSweet®, en naturlig og prebiotisk søtning som gir en søt god smak uten å påvirke blodsukkeret så mye som tradisjonell is eller tarmfloraen som påvirkes negativt av alternative søtstoffer.

Frøya iskrembase inneholder litt polyoler for å gi iskremen en kremet og myk konsistens, men ikke nok til å forårsake mageproblemer som noen polyoler (som for eksempel maltitol) kan gjøre. Frøya iskrembase er en sunn og smakfull måte å nyte iskrem på, uten å bekymre seg for mye om kalorier eller kunstige tilsetningsstoffer.

Claudia vil delta på den internasjonale SIGEP i Rimini, Italia, den 21. og 22. januar 2024. Den som er der og ønsker mer informasjon kan gjerne ta kontakt.

 

Kontakt oss:

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top