Selected by Claudia Münch hos Elkjøp i Valdres

Bor du i, eller har hytte i Valdres behøver du nå ikke å reise langt for å få det vi mener er kanskje Norges beste kaffe. Selected by Claudia Münch, et kaffemerke tilgjengelig i flere Elkjøp butikker. Det er den kaffen som gir deg mest for pengene, pris og kvalitet tatt i betraktning. Kaffen er Single Origin og noen til og med er Single Estate.

Single Origin er en betegnelse på kaffebønner dyrket i en region som kjennetegnes av bestemte særtrekk ved jordsmonn og øvrige dyrkingsforhold. Dette omfatter faktorer som for eksempel høyde over havet, middeltemperatur og nedbørsgrad – noe som igjen påvirker kaffens kvalitet. Claudia Münch har flere typer spesialkaffe fra ulike kaffeplantasjer i Brasil, og hver kaffe har sin egen unike smak og aroma.

Single Estate er en betegnelse på kaffebønner som er produsert på en bestemt kaffegård, noe som gjør kaffen 100 prosent sporbar.

Vår brasilianske kaffe er en såkalt gårdskaffe (Single Estate). Den finnes i 2 typer. Medium og medium mørkt brent. Medium mørk er brent for den som har kaffemaskin og ønsker en optimal smak.

Fra før finnes Selected by Claudia Münch® også hos Elkjøp Stjørdal, og vi vil oppdatere informasjonen på vårt nettsted etter hvert som flere butikker får vår kaffe med dette varemerket som du bare finner hos Elkjøp og på vår nettside Claudia Münch Online.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top