Claudia Münch Sukkerfri iskrembase

Sorze4 har utviklet en sukkerfri iskrembase som er søtet med JustSweet, et naturlig og sunnere alternativ til kunstige søtstoffer.

JustSweet inneholder mindre polyoler enn andre sukkererstatninger, noe som gjør at iskremen er mer skånsom mot magen og tennene. Sorze4 tilbyr også ulike smakstilsetninger til iskrembasen, slik at kundene kan lage sin egen favorittiskrem. En av de mest populære smakene er Jaboticaba, en eksotisk frukt fra Brasil som har høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Jaboticaba er en superfrukt som forventes å bli mer populær enn Acai, som lenge har vært ansett som en av de sunneste fruktene i verden. Sorze4 sin iskrem med Jaboticaba smak er en perfekt kombinasjon av nytelse og helse, og passer for alle som vil unne seg noe godt uten å få i seg unødvendig sukker.

Sorze4 sin iskrembase er et produkt som gjør det enkelt å lage hjemmelaget iskrem. Man trenger bare å blande basen med melk i en bolle, og så fryse den i en ismaskin eller i fryseren. Iskrembasen er også meget godt egnet for profesjonelle produsenter. Hvis man har valgt en base uten smakstilsetning, kan man tilsette det man ønsker av frukt, nøtter, sjokoladebiter eller annet. På denne måten kan man lage sin egen personlige iskrem som passer til enhver anledning.

Basen kan også benyttes med saftis, sorbet og fryst yoghurt.

Scroll to Top