Beste kaffe fra Ouro Fino og Pinhal 2022

Palace-Hotel-Pocos-de-Caldas
Palace Hotel Poços de Caldas.

Rundt byen Poços de Caldas finnes det mange interessante kaffegårder. Vi har i flere år hatt supergod spesialkaffe fra omliggende distrikter som Ouro Fino og Pinhal. Da vi besøkte Poços de Caldas tok vi inn på Palace Hotel, et hotell fra kolonitiden. Selv om det er lenge siden er byen fortsatt et turistmål. Informasjon om hva du kan gjøre der finnes på Tripadvisor

Vi er også i 2022 invitert for å bedømme årets beste kaffe fra regionen

Det er fortsatt litt tidlig for det som vil bli noe av det beste av kaffe som blir produsert i verden i 2022, men rundt midten av oktober vil vi få prøver på konkurransedeltakerne og vi vil sende inn våre vurderinger i siste uke av oktober, før kåringen av de beste skjer.

Vi inviterer våre kunder til å delta

 I 2021 hadde vi med oss en av våre kunder som deltakende dommer i fjorårets konkurranse. Det ga både oss og kunden tilgang til å kjøpe den beste kaffen som var å oppdrive fra Brasil. Disse er fortsatt blant det ferskeste av spesialkaffe-bønner som er å få fra Brasil. Det tar noe tid før kaffe fra årets avling kan ankomme Norge. Kaffen fra 2021 er pakket i grain pro og smaker fortsatt som da den ble vurdert i fjorårets konkurranse.

Er du en kaffebrenner, har et kaffebrenneri, så kan du ta kontakt om du ønsker å delta i kåringen av Brasils beste kaffe i 2022. 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top