Vi relanserer Café Pelé

VI RELANSERER

CAFÉ PELÉ

SOM SELECTED BY CLAUDIA MÜNCH®

Selected by Claudia Münch® Instantkaffe

Vi er stolte av å introdusere “Selected by Claudia Münch®” som Instantkaffe, en tidligere bestselger i norske dagligvarebutikker under varemerket Café Pelé. Denne kaffen har nå fått nytt liv og er tilbake med en smak som vil få anerkjennelse hos kaffedrikkere over hele landet. Selected by skaper forventninger om høy kvalitet, og vi kan garantere at det innfris her. Smak og behag er det selvsagt ingen fasit på, men vi tror at de aller fleste i Norge, som i andre land, vil være enig om at dette er noe av det ypperste som produseres i dette kaffesegmentet som ofte er undervurdert. Vår utvalgte frysetørrede kaffe cupper bedre enn de fleste filterkaffemerkene i dagligvare, og ikke minst viktig, den har mindre syre som er en fordel for de som ikke tåler slikt godt. 

Café Pelé: Historien og Produsenten

 • Historien om Café Pelé:

  • Café Pelé er en merkevare med 50 års tradisjon og anerkjennelse for sin kvalitet. Den har vært en fast følgesvenn for kaffedrikkere i mange år.
  • Merket har vært tilgjengelig i norske dagligvarebutikker, inkludert Rema, ICA, COOP, Meny og Bunnpris. Den økologiske utgaven hadde vi også i svenske ICA butikker i tillegg til Bunnpris og noen COOP butikker i Norge. Café Pelé var en favoritt blant norske forbrukere av instantkaffe. Det var de som sørget for at Café Pelé hadde mer enn 50% markedsandel i mange av Norges supermarkeder.   
 • Produsenten: Cia Cacique:

  • Café Pelé produseres av det brasilianske selskapet. Cacique de Café Solúvel. Selskapet har vært en partner for oss i Sorze4 i mer enn 20 år.
  • Cacique de Café Solúvel er Brasils største produsent av instantkaffe, og deres kaffe har en eksportandel på over 30% fra Brasil.
  • Selskapet har opprettholdt en høy standard for kvalitet og renhet gjennom årene.

De To Variantene av “Selected by Claudia Münch®” Instantkaffe:

 1. Frysetørret – Grønn Pose:

  • Den grønne posen inneholder instantkaffe (pulverkaffe) av høy kvalitet som ikke står tilbake for filterkaffe. Nyt den rike smaken og aromaen, akkurat som du ville gjort med en nytraktet kopp filterkaffe.
  • Perfekt for morgenritualer, pauser på jobben eller når du ønsker en rask og deilig kaffepause. 
 2. Agglomerert – Rød Pose (for Iskaffe og kaffe med melk):

  • Denne er ideell for de som liker melk i kaffen eller som ønsker å lage en iskaffe. Den gir deg den samme gode smaken som Norges mest populære iskaffe. Den fra TINE.
  • Prøv den kald eller varm – den er smakfull og lager du den kald vil den være forfriskende i sommervarmen, men som den du kjøper i butikken, den kan drikkes hele året. En oppskrift finnes på baksiden av den resirkulerbare refillposen!

 

Leveres med zip-lås slik at kaffen holder seg god over veldig lang tid. Det er en litt dyrere innpakning, men er bedre for kundene.

Ta en slurk av fortiden og fremtiden med “Selected by Claudia Münch®” Instantkaffe – din nye favorittkaffe!

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top