Sítio Sao José – Ouro Fino, Minas Gerais

Eric Aldevino da Silva: Kaffebonden fra Sítio Sao José i Ouro Fino, Minas Gerais

Eric Aldevino da Silva, en lidenskapelig kaffebonde fra gården Sítio Sao José (1200 moh) i Ouro Fino, Minas Gerais. I den prestisjetunge konkurransen for spesialkaffe i regionene Ouro Fino (MG) og Pinhal (SP), tok hans kaffebønner av typen Arara andreplassen. Vi i sorze4 valgte å kjøpe denne kaffelotten som av vår faste cupper i Brasil ble cuppet til SCA 88.

Sítio Sao José

Sítio Sao José har en rik historie som strekker seg over generasjoner. Eric Aldevino da Silva er den tredje generasjonen av kaffebønder på gården. Hans besteforeldre begynte med kaffeproduksjon her, og han har videreført deres lidenskap og kunnskap.

Gården ligger i den frodige regionen Ouro Fino i Minas Gerais, kjent for sitt gunstige klima og høyde over havet. Her dyrkes kaffebønner med omhu og kjærlighet, og resultatet er enestående kvalitet.

Kaffekonkurransen og Sorze4s Rolle

I konkurransen ble Eric Aldevino da Silvas Arara-bønner nøye vurdert av Brasils anerkjente cuppere og en internasjonal jury. Med en imponerende SCA-score på 88+ demonstrerte disse bønnene deres kompleksitet, balanse og unike smaksprofil.

Sorze4, som har hatt en representant i juryen de siste 4 sesongene, kjøpte opp konkurranselotten med Eric Aldevino da Silvas kaffe. Denne fantastiske kaffen vil snart være tilgjengelig i Norge, og kaffedrikkere kan se frem til en eksklusiv smaksopplevelse.

Arara - São José

Vi feirer Eric Aldevino da Silvas prestasjon og ser frem til å dele denne unike kaffen med kaffekjennere i Norge. La oss løfte kaffekoppen og hedre kaffebøndene som gir oss disse fantastiske smaksopplevelsene!

Om du er kaffebrenner og ønsker å bestille av et begrenset parti på 10 x 30 sekker så ta kontakt.

Kommer til Norge medio Mai, 2024.

 
Scroll to Top