Vår varedistribusjon på #kukraft

 
Vi gjetter nå, men vi tror vår kaffe er den første i Norge som distribueres med #KUKRAFT! Vi har nå en distribusjonsavtale med TINE.

Har man valget så skal man selvsagt ta det mest miljøvennlige. Vi har derfor valgt å benytte TINE Distribusjon når vi skal distribuere våre varer til firmakunder. Det betyr at sorze4 vil kunne distribuere sine varer på biler drevet av biogass til alle butikker, kiosker, bensinstasjoner, restauranter, kafeer, sykehus, og storkjøkken i Norge.

Vi i sorze4 AS har i mer enn et ti-år levert kaffe til TINE’s iskaffe, og alle andre av TINE sine produkter med kaffe. Vi er stolt av å ha vært en betrodd leverandør i så lang tid og vi stoler selvsagt 100% på at Tine Distribusjon vil levere våre produkter til våre kunder på en god og miljøvennlig måte!

Nå legger vi til rette for distribusjon til hele Norge. Ikke bare kaffe, men også våre fantastiske naturlig søtede lav-kaloriprodukter skal ut til norske forbrukere. 

Vi er best på kaffe. Enten det er kaffe til iskaffe, instant kaffe til en rask frokostkaffe, eller lunsjpausen. Når det kommer til grønne kaffebønner ser vi at våre kunder, kaffebrenneriene som kjøper bønner av oss, gjør rent bord!

Det er kanskje ikke lov til å skryte for mye, men når det kommer til kaffe, pris og kvalitet tatt i betraktning, mange mener vi er best!

Våre kunder vil selvsagt nyte godt av vår distribusjonsavtale med TINE. Vi fakturerer frakt til kostpris for vi selger varer, ikke frakttjenester! 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top