Vår nye pulverkaffe

Joda, vi er enig i at pulverkaffe ikke er like “fancy” som bønner og spesialkaffe, men for mange er det en rask kaffekopp som teller!

På forespørsel fra Bolivia, og fordi vi planlegger å levere til en norsk kjede, har vi fått laget denne nye kaffen som vil bli solgt til en konkurransedyktig pris. Vi velger bedre kvalitet, men holder prisen nede.

Blir tilgjengelig i større poser for kunder som leverer kaffe til kontormaskiner.

Spesiallaget for den som vil ha melk i kaffen

Den kan selvsagt drikkes uten, men for den som bruker melk i kaffen så er det viktig at man velger en kaffetype som passer til formålet. Denne passer meget godt! Vi kan vel si at den passer godt for en meieribestyrer som ikke synes kaffen blir den samme uten melk… hver sin smak, men denne fungerer nok godt, også uten melken!

For den som liker noe søtt i kaffen

Noen liker kaffen søt. Kanskje som en iskaffe, noe denne kaffen er utmerket til, eller rett og slett synes noe søtt i kaffen er bedre. Problemet med sukker er kaloriene og problemet med sukkererstatninger er gjerne at de ikke smaker sukker. Da skal du prøve vår JustSweet Premium. Den smaker som sukker, men er ikke og mengden du må ha for å søte opp en kopp kaffe, der er kalorinivået teoretisk med null foran komma, og noen desimaler bak. Ikke mer enn at du forbrenner det når du går til kjøkkenet med den brukte kaffekoppen.

En eske porsjonspakninger tilsvarer ca. 2 kopper sukkerbiter (100 sukkerbiter).

 

Scroll to Top