Stadig flere Elkjøp butikker selger Selected by Claudia Münch

Selected by Claudia Münch®: Din perfekte kopp kaffe kan du nå kjøpe hos mange Elkjøp-butikker.

Er du lei av middelmådig kaffe fra dagligvarebutikken? Lyst på et virkelig eksepsjonelt brygg for å kickstarte dagen? Se ikke lenger enn til Selected by Claudia Münch® – Kaffen som gjør mange Elkjøp-butikker til en spesialkaffe-forhandler. En kaffe du ikke finner i dagligvarebutikker og knapt nok hos spesialkaffeforhandlere!

Hvorfor velge Selected by Claudia Münch®?

  1. Kvalitet: Våre kaffebønner er omhyggelig utvalgt og hentet fra de fineste plantasjene over hele verden. Hver kopp er en symfoni av smak, nøye utformet til perfeksjon.
  2. Håndverk: Våre kaffebrennere er ekte håndverkere, som lokker frem den unike karakteren til hver bønne. Resultatet? En rik, aromatisk kopp som danser på smaksløkene dine.
  3. Bærekraft: Vi bryr oss om planeten vår. Derfor er de kaffebønnene vi selger mest av Rainforest Alliance-sertifisert, noe som sikrer rettferdige lønninger for bønder og miljøvennlig praksis. All kaffe fra Claudia Münch®  er enten gårdskaffe (single estate), eller regionskaffe (single origin). 
  4. Utvalg: Fra edelstener med én opprinnelse til dristige brenninger, vi tilbyr en rekke smaker som passer enhver smak.

Oppdag kaffekunsten: Besøk din nærmeste Elkjøp-butikk og opplev magien til Selected by Claudia Münch®. En kaffe som kan nytes hele dagen, en slurk av gangen! 

Se vårt store utval av spesialkaffe du kanskje finner i din Elkjøp butikk. Hvis ikke spør du bare etter den. Enten der, eller oss.

Kaffen finnes også i vår nettbutikk, men det er rimeligere å handle hos Elkjøp (ingen frakt).

Noen av kaffetypene hos Elkjøp

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top