Selected by Claudia Münch instantkaffe

Lyst på en kopp kaffe, men har ikke tid til å vente på at den skal brygges?

Da er Selected by Claudia Münch® instant kaffe løsningen for deg. 100% brasiliansk kaffe som er nøye utvalgt av Sorze4 sin kaffeekspert som er jurymedlem i brasilianske kaffekonkurraner.

Den frysetørrede kaffen (grønn pose) har en fyldig og rund smak, med toner av sjokolade, karamell og nøtter. Denne forveksles ofte med filterkaffe og man skal være godt trent for å kunne oppdage at dette er en instantkaffe. Alt du trenger å gjøre er å tilsette varmt vann, røre om, og nyt!

Super for den som skal lage en rask kopp, og for den som skal lage større mengder for diverse arrangement. Cateringselskaper har valgt denne som en løsning når de skal lage 10-litervis av kaffe.

Passer også godt i kaffeautomater som bruker instant. God kaffe løfter trivselsnivået på arbeidsplasser.

Har du lyst på en forfriskende iskaffe i sommervarmen?

Selected by Claudia Münch® instant kaffe, den røde posen, den er super for den som bruker melk i kaffen og for de som vil lage en deilig iskaffe.

Denne kaffen er den samme som benyttes i TINE sin superpopulære iskaffe som finnes i alle butikker og kiosker i Norge. Med denne kan du enkelt lage din egen iskaffe hjemme ved å følge oppskriften som finnes på pakningen. Du trenger bare kald melk, isbiter, og selvfølgelig Selected by Claudia Münch® instant kaffe (rød pose). Bland sammen ingrediensene i en blender eller en shaker, og server i et stort glass. Voilà, du har en forfriskende og smakfull iskaffe som slukker tørsten og gir deg et koffeinkick.

Prøv Selected by Claudia Münch® instant kaffe i dag!

Selected by Claudia Münch instant kaffe er den perfekte kaffen for enhver anledning. Enten du vil ha en rask kaffekopp, eller en iskaffe i sommervarmen, kan du stole på at denne kaffen leverer på smak og kvalitet. Kaffen er laget av de beste bønnene, og har en unik og balansert smaksprofil. Prøv den i dag, og opplev selv hvorfor denne kaffen er så populær!

Denne kaffen kan du finne på noen El-Kjøp butikker!

Sannsynligvis den pulverkaffen med høyest kvalitet i handelen i Norge.

Forveksles ofte med filterkaffe av de som drikker den.

En klassisk brasiliansk kaffe med noter av sjokolade og nøtter. Spesielt godt  egnet for kaffedrikker med melk, som iskaffe, cafe latte, men også godt egnet for den som foretrekker en mørk kraftig kaffesmak.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top