Artistic Foods
16. oktober 2018
Clearly Canola – 100% Rapsoljespray
18. september 2017

Fruity'n Sweet

Dette er vår serie med drikkevarer for "ikke-amazoniske frukter"

Oi... 1 kcal

Ikke helt kalorifri, fordi det er et naturlig produkt, men hvor lang tid bruker du på å forbrenne 1 kcal (4,18 kJ)?

1 kcal, eller på den riktige måten; 4,18 kJ (kilo Joule) høres kanskje mye ut for noen, men for å si det på en enkel måte: Drikker du en halvliter Fruity'n Sweet vil du forbrenne alle kaloriene på mindre enn 1 minutt. Det holder å gå tilbake til kjøkkenet med det tomme glasset!

Om en drikk har 0, 1 eller 10 kcal så betyr det lite i den store sammenhengen!

Fruity'n Sweet er produsert på samme måte som vår Amazon Secret. Den eneste forskjellen er at Amazon Secret har amazonasfrukt, mens Juicy'n Sweet® har andre spennende smaker.

Produktet får du kjøpt i esker med porsjonspakninger for å lage glass (200-250 ml), og større poser som gir 1 liter lav-kalori fruktdrikk, som smaker som om den var søtet med sukker, men det er den ikke.

Fruity'n Sweet - Sweet Dreams are made of this

Drikkes kald, men også varm!

Kjøper du en lavkalori saft søtet med kunstig søtning så kan den drikkes kald, men en varm fruktdrikk kan du nok ikke, eller det anbefales ikke å varme opp søtstoffer som aspartam, acesulfam K, og Sucralose.

Aspartam mister søtsmaken og går over til metanol og aminosyrer ved oppvarming. Ny forskning viser at sucrolose blir giftig ved oppvarming over 95°C og spesielt barn er ikke veldig tolerante når det kommer til giftstoffer.

Fruity'n Sweet er prebiotisk

 Det betyr (dokumentert med forskning) at om du drikker 1 glass Fruity'n Sweet hver dag vil du etter 4 uker ha minst 6 ganger flere gode bakterier i tarmsystemet. Forskning har vist at prebiotika er positivt for immunforsvaret og for blodsukker*.

*Informasjonen på denne nettsiden er IKKE ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom eller tilstand. Rådfør deg alltid med lege eller kvalifisert helsepersonell før du foretar betydelige endringer i kostholdet ditt. Vennligst se vår ansvarsfraskrivelse for mer informasjon.

×