Pão de Queijo | Brasiliansk ostebrød

Oppskriften er ferdig. Her tilsettes bare vann, man former brødet og setter det i ovnen. Enkelt og greit.

Med ekte ost

De fleste slike produkter inneholder lite ost og har mye ostearoma. Vi liker det mer som hjemmebakt, med de riktige ingrediensene. Slik vi forsøker å gjøre det med alle våre produkter. Kanskje blir ekte vare litt dyrere, men til gjengjeld så smaker det bedre!

Alle brasilianske kaffebarer må ha Pão de Queijo

Espresso og ostebrød, det er noe av det mest populære som omsettes i brasilianske kaffebarer. I supermarkedene finner man også produkter som vårt, der man kan lage de selv, hjemme. Utfordringen er da kanskje at det må tilsettes mange ingredienser som ikke finnes i posen, og når det ikke brukes ekte ost, vel da blir resultatet så som så. Kanskje OK hvis det ikke finnes noe bedre, men nå gjør det det.

Produksjon og pakking starter i Februar

Etter bare 4 dager ser det ut til at Mexico kan bli destinasjon for første leveranse, men dette produktet vil vi også ta til Norge. Det vil bli lagt ut for salg på vårt nettsted claudiamunch.com.

 

Som Clint Eastwood: Hard utenpå og seig inni

Hvis man ikke bruker ekte ost vil man få et “ostebrød” som ikke er seigt inni, slik de skal være. Det vil bare bli mykt. Pão de Quijo skal være harde utenpå og seige inni.

Scroll to Top