Claudia Münch JustSweet er et naturlig og prebiotisk søtningsstoff ble opprinnelig utviklet for The Amazon Secret® er tilgjengelig som selvstendig produkt for industri og forbruker. Vi selger til forbrukere i vår nettbutikk. Claudia Münch JustSweet er en ny og enda bedre utgave av det vi tidligere har kalt JustSweet.

1 gram av tilsvarer fra 25 til 50 gram sukker, avhengig av hvilket produkt det blandes i. Produktet har en synergistisk effekt på ingredienser det blandes i og forsterker den naturlige søtsmaken i produktene. Derfor er det ingen konstant søthet sammenlignet med sukker, men minst 25 ganger så søt som sukker.

Claudia Münch JustSweet inneholder steviol glycosider som er et søtstoff utvunnet fra den Sør-Amerikanske planten Stevia. I siste utgave (Claudia Münch JustSweet) har vi benyttet det som anses å være den reneste på smak. Reb M.

Denne steviaen, men også vår mer tradisjonelle stevia, har lite til felles med f.eks. den kinesiske stevia som er, eller tidligere har vært brukt og solgt i Norge.

The World Health Organization (WHO) gjennomførte en inngående studie if forhold til sikkerhet på steviol glycosider og fastslo at det er trygt å konsumere i mengder opp til 4 mg per kilogram kroppsvekt per dag. Det er ikke fastslått at større mengder er helsefarlig.

Claudia Münch JustSweet har normalt ingen bismak. I de fleste produkter smaker det sukker. For kaffedrikker har vi utviklet en egen variant som er perfekt med kaffe.

 

Fler enn man tror

Flere produkter enn man tror. Flere enn man tenker over, inneholder store, eller små mengder sukker. Man tror gjerne vann er sukkerfritt, men når det kommer til smakssatt vann så kan dette inneholde helt opp til 80 gram / liter. Altså nesten like mye som brusen man ville unngå da man kjøpte vannet.

Vegansertifisert

V-Label license, Category: Vegan, License number: NO-0282-0001

Søtningen er sertifisert som “vegan produkt” av “European Vegetarian Union” og kan benytte V-label, merket som bekrefter dette. Mer informasjon finnes på v-label.eu – Har du spørsmål om dette, så ta gjerne kontakt.

WHO liker ikke sukker

WHO er da verdens helseorganisasjon som anbefaler at man reduserer inntaket av kalorier, spesielt da kalorier som kommer fra karbohydrater i sukker.

JustSweet i mat: Stabilitet og interaksjon med mat

Klikk her for å lese rapporten.

Last ned PDF produkt flyer engelsk
Last ned PDF produkt flyer norsk

 

Scroll to Top