Ned 18 kg på 3 måneder…

En MMA-Champion og en Master of Science

Fra nå og til tittelkampen i Februar, Venator Fighting Championship i Milan, Italia, skal vår MMA-Champion Tony Fox gå ned 18 kg. Vi kaller ham vår champion da vi er hans hovedsponsor i 2020 og også etter nyttår (les mer her).

Hvor Tony skal finne 18 kg er vi litt usikker på, men vi er mer sikker på hvordan han skal gå ned. Selvsagt med en fornuftig diett i en kombinasjon med vår JustSweet Premium.   

JustSweet ble utviklet av vår egen Master of Science (overvekt og spiseforstyrrelser), Claudia Münch som kanskje vet mest om spiseforstyrrelser som ortoreksi i Norge. Når det kommer til å lage naturlige lavkarbo sukkererstatninger som smaker som sukker kan vi garantere at ingen gjør det bedre. Vi regner med at Coca-Cola også er enig i det.

Skal du gjøre som Tony Fox, gå ned mange kilo, da er det en god start å kutte i sukkerforbruket og forbrenne litt av fettreservene! 

 

Norwegian Fishoil – Populær

Det lages mange gode produkter i Norge og det er ikke slik at alle kommer inn i dagligvarehandelen. Noen ganger er det kjedene, andre ganger er det produsentene, som oss, og som Norwegian Fishoil.

Det er noen ganger best å bruke tiden i de markedene som responderer. De som har fokus, ikke bare på pris, men også på kvalitet.

Det er ikke bare Claudia Münch som mener Norwegian Fishoil har de beste oljene. Tony Fox ble i alle fall meget glad for produktene som blir tatt i bruk i morgen.

Scroll to Top