Kampanje på Beska Roasters

Er du en kaffebrenner med planer om oppgradering, eller drømmer du om å starte ditt egent kaffebrenneri? 

Dobbel “Wall Drum” med utvidet kapasitet – Fra 89’000!

 

En kaffebrenner kan være en stor investering og da er det viktig å få mest mulig igjen for pengene!

For å få en jevn brenning, må varmen overføres likt til alle bønner i trommelen. Derfor er alle BESCA ROASTERS utstyrt med dobbelveggtrommel av stål med lite karbon og har utvidet trommelvolum for å få best mulig overføring av konveksjonsvarme i trommelen.

Med en perforert plate på baksiden av trommelen og en forebyggende platen over brenneren opprettholdes en jevn varmeoverføring. En kontrollert sterk varmestrøm inne i trommelen gir den samme perfekte gode smaken i hver bønne.

Fleksibel brenning

Sørg for å ha full kontroll under brenningen! Alle BESCA ROASTERS har digitalstyrt trommelhastighet, varmluftskontroll, ventil og gasskontrollmåler. Du kan justere brenningen manuelt for hvert trinn, eller bruke det ekstra automatiske pc-profilsystem der du kan forhåndsdefinere alt som skal skje under brenningen. Du kan til og med lagre brenningene og gjenta dem i fremtidige brenninger.

 

Kvalitet i reservedeler og kundeservice

Besca sin kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg. Du vil ikke være bundet til en reservedels-leverandør ettersom alle komponenter finnes hos mange leverandører. Alle Besca-brennere drives med 4 motorer i et direkte drivsystem og med sine håndlagede sterke ståldeler vil en Besca kaffebrenner være din tause og holdbare venn i mange år.

Automatisk tenning og gasskontroll

Vær alltid trygg! Alle av Bescas kaffebrennere er utstyrt med et elektronisk gassventilkontrollsystem, slik at tenningen av brenneren gjøres direkte fra sentralen og hvis det oppstår en feil i flammen, kuttes gassen automatisk.

Automatisering og PC-kontroll

Vær en pålitelig leverandør! Alle Besca kaffebrennere er utstyrt med en PC-tilkobling, en USB-kabel, slik at du kan koble brenneren til det pc-profilprogrammet du ønsker. Besca tilbyr også et brukervennlig automatiserings- og pc-profilprogram, med berøringsskjerm. Under brenningen kan du kontrollere alle handlinger på berøringsskjermen og spore dem. Etter brenning har du muligheten til å holde en oversikten over det du har gjort, lage en profil og bruke den i din fremtidige brenninger, slik at du ved hver brenning får samme resultat.

Fra 0,5 til 240 kg

Nesten uansett hvor mye du produserer vil du kunne finne en kaffebrenner med riktig størrelse i forhold til ditt behov! Mellom den minste BSC-01 som brenner fra 0,5 til 1,0 kg og opp til BSC-240 finnes det mange modeller å velge i. Noe for alle behov.

1 års garanti og service fra Norge

Litt enklere og litt tryggere er det når du kan kontakte et serviceapparat i Norge. Der vil du raskt få svar på dine spørsmål og en rask problemløsning hvis det skulle oppstå feil.

Har du spørsmål om Bescas kaffebrennere så ta gjerne kontakt!

 

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top