JustSweet | Søtning uten kalorier

En 200 mg porsjonspakning er like søt som 2 sukkerbiter, 5 gram sukker, men har 0 kcal mot sukkerets 20 kcal.

En perfekt søtning for kaffe, te eller andre drikker

JustSweet Premium har vi fylt i porsjonspakninger. Perfekt til kaffe, te, eller andre drikker du ønsker å søte, for i motsetning til andre sukkererstatninger smaker JustSweet som sukker. Ingen rare syntetiske smaker og ingen mageknip som man kan få av sukkeralkoholer.

JustSweet er 100 % naturlig!

Ingen ingredienser produsert av genmodifiserte bakterier (aspartam). Ingen syntetiske stoffer for å dekke ubehagelige bi-smaker. Blir ikke giftig ved oppvarming (sukralose) og er 100% biologisk nedbrytbar. Noen av de syntetiske søtstoffene går igjennom kroppen, og ut i naturen. Fordi de ikke er biologisk nedbrytbar blir de som en usynlig forurensning som akkumuleres i naturen.

Se rapport

JustSweet inneholder prebiotisk kostfiber som anses for å være god for fordøyelsessystemet. Har ingen GMO-modifiserte ingredienser. Er Glutenfri!

JustSweet inneholder heller ikke polyoler (sukkeralkoholer), eller laktose som ofte brukes i stevia baserte søtstoffer.

Null kalorier i posen

Å kutte i kalorier kan for mange være smart. I alle fall for de som er på diett, men også de som ikke er på diett kan få fordeler av å bruke JustSweet. Det prebiotiske kostfiberet er noe de gode tarmbakteriene elsker. 1 gram hver dag i 4 uker så vil du 6-doble antall gode tarmbakterier!

Scroll to Top