Jiu-Jitsu and MMA Athlete Sponsorat

Vi sponser Jiu-Jitsu- og MMA-utøveren Tony Fox som blant annet er kjent fra Electronic Arts MMA-videospillet hvor han er kjent for sine imponerende ferdigheter og smidighet i ringen.

For de som kanskje ikke er kjent med ham, er Tony Fox en dedikert og hardtarbeidende idrettsutøver som har finpusset ferdighetene sine i Jiu-Jitsu og MMA i flere år. Han har konkurrert i en rekke konkurranser og turneringer og har konsekvent vist en sterk prestasjon, både i ringen og på matten.

Vårt firma er lidenskapelig opptatt av å støtte idrettsutøvere som Tony Fox som viser en forpliktelse til dyktighet, utholdenhet og hardt arbeid. Vi tror hans engasjement og utholdenhet gjør ham til en ideell ambassadør for vår merkevare og våre verdier, og vi er stolte av å være hans sponsor.

Som en del av sponsingen vår vil vi gi Tony økonomisk støtte, treningsutstyr og reklamemateriell for å hjelpe ham å fortsette å forfølge sine atletiske drømmer. Vi er sikre på at Tony med vår støtte vil fortsette å utmerke seg i sporten sin og inspirere andre til å flytte sine grenser og strekke seg mot storhet.

Vi ser frem til å se Tony Fox sin fortsatte suksess i MMA-verdenen, og vi er beæret over å være en del av reisen hans og å kunne forsyne ham med det han mener er verdens beste alternativ til sukker, noe som er en nødvendighet for den som må raskt ned i vekt for å komme inn i riktig vektklasse.

JustSweet, vår naturlige prebiotiske lav-kalori sukkererstatning, eller søtning, den kan kjøpes på vårt nettsted claudiamunch.com.

Scroll to Top