God jul og et godt nyttår ønskes til alle!

2022 ble et vanskelig år for mange med høy inflasjon, høye strømpriser og ikke minst vanskelig for Ukraina på grunn av Russlands såkalte militære operasjon.

Hilde hos Norske kvinners sanitetsforening (NKS) formidlet et behov hos Internasjonal Velferdsforening Trøndelag (IVT) så da valgte vi å gi vårt bidrag og vår julegave dit i år. 8.000 flasker tran til en salgsverdi på litt over 1 million kroner ble da vår julegave og et bidrag på vegne av våre kunder og oss selv til alle de som er i en vanskelig situasjon denne julen.

På tampen av året kjøpte sorze4 AS opp selskapet Golden Waffles AS. Lagerbeholdning av vaffelmiks ble donert til NKS som vi har forstått er i “vaffelbransjen”. 400 kg vaffelmiks holder sikkert til litt utpå våren. Til stekingen har vi lånt bort en profesjonell vaffelbaker som var på lager hos Golden Waffel. Slike er til salgs i vår nettbutikk, Claudia Münch Online.  

Da håper vi vårt bidrag kommer godt med og ønsker lykke til med arbeidet for å gjøre hverdagen lettere for de som har det litt ekstra vanskelig.

God Jul, og et godt nyttår ønskes alle!

 

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top