Fruity’n Sweet – Lav-kaloridrikk

Mange foreldre er skeptisk til å gi barna kunstige søtningsstoffer, og det er heller ikke anbefalt for barn under 3-år, men nå kommer Fruity’n Sweet til Norge. Laget på samme premisser som vår Amazon Secret, lavkalori, men naturlig prebiotisk søtning. Selvsagt har begge varemerker innhold av frukt og bruker bare naturlige farger.

Dobbelt så mye for 10 kroner mer

Vi bryr oss ikke om å selge halvtomme poser og du setter sikkert pris på å få 12 liter for en tier ekstra, istedet for 6 liter mindre for en tier mindre? Vi har blitt fortalt at de fleste flytende saftkonsentrater, i alle fall de sukkerfrie, ikke er så drøy som pakningen sier. Hos oss får du det du skal for pengene. Står det 12 liter, så er det 12 liter du skal ha. Altså 12 liter blandet med kraftig god smak. Blander du som oppskriften sier hos noen andre vil du kanskje få 16-17 liter. Vel smaken er forskjellig, men du skal i alle fall kunne lage minst 12 liter ekstremt god søt prebiotisk drikke.

Vi starter i vår nettbutikk

I Norge opereres det med “vinduer”, datoer for når produkter kommer inn i supermarkeder. Vi jobber nå tett med en kjede, samtidig som vi også har distributører til HORECA klar. Produktene blir selvsagt som Amazon Secret, tilgjengelig i vår nettbutikk!

Scroll to Top