Fazenda Santa Izabel – 120 h Fermentert Honey

Jan Yttereng

Jan Yttereng

Fazenda Santa Izabel, som ligger i Sør-Minas-regionen, spenner over 126 hektar og huser fem familier, lokale arbeidere, en egen fabrikk og et QA-laboratorium. I 2013 kjøpte Nobletree Coffee Farms Santa Izabel og begynte en reise med transformasjon gjennom investeringer i infrastruktur, teknologi og miljøvennlig praksis. ⁣

Nobletree Coffee Farms etablerte videre et såkalt nursery med et utvalg på over 40 varianter. Denne gule fruktige Arara-varianten, en krysning mellom Yellow Catuai og Obatã som kan skryte av høy rustmotstand, har et utmerkede potensial for koppkvalitet. For å fremkalle de komplekse, søte smakene til denne spesielle loten, valgte teamet å fermentere hele kirsebær anaerobt i 120 timer i forseglede fat utstyrt med enveisventiler. (Se bilder nederst).

Denne nano-lotten med bare 12 x 30 kg er i sin helhet kjøpt av sorze4 AS og forventes til Norge ca. 5. mars (2024). Noe er forhåndsbestilt av kaffebrenneriet Storm Kaffe og noe reservert for Selected by Claudia Münch® – SCA er 89.

Ønsker du å kjøpe noe av denne kaffen så bør du ikke vente lenge. Dette er en mulighet som du kanskje aldri får igjen. Fra denne gården solgte vi for et par år siden en Cup of Excellence med score 89,75.

Santa Izabel 120h Fermentert Arara Honey

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent Post

Recent Post

Claudia Münch

Rwanda Rebero Kinini

I vår nettbutikk kan du nå bestille en fantastisk god kaffe fra Rwanda Rebero som vi har brent litt mørkere slik at den passer godt

Les mer »

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top