Et selskap som satser på naturlig søtningsmiddel i sine produkter

Med sikte på å oppmuntre til sunnere matvaner, vil Brasil implementere nye merkingsregler fra november 2022, noe som krever en 25% reduksjon i sukkerinnholdet i bearbeidede matvarer. I møte med denne endringen leter mange matprodusenter i landet etter innovative løsninger for å produsere sunnere og bedre matvarer med mindre sukker. Blant alternativene som er funnet er bruken av JustSweet som sukkererstatning. I tillegg til å være et kalorialternativ, er dette stoffet 100% naturlig og har en smak som ligner sukker, noe som har fått flere og flere tilhenger blant matprodusenter.

Pery logo Petry er et selskap som bestemte seg for å bruke JustSweet som søtningsmiddel i sine produkter i stedet for kunstige søtningsmidler, og valgte et naturlig, prebiotisk alternativ som smaker som sukker. Petry produkter er tilgjengelig på mer enn 5000 salgssteder i Brasil, og de som er laget uten tilsatt sukker, med JustSweet, blir nå eksportert til mange land utenfor Brasil.


Vil du vite mer om Petrys produkter? Besøk deres hjemmeside for mer informasjon! Petry
Det er viktig å merke seg at JustSweet er et utmerket alternativ for å erstatte sukker i ulike produkter, for eksempel gelé, der smaken er deilig. I tillegg, ved å bruke JustSweet i produktene dine, er det mulig å tilby et naturlig og bærekraftig alternativ, langt bedre enn kunstige søtningsmidler. Det er verdt å nevne at JustSweet er sertifisert som veganer.

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top