Doypaks, sticks og sachets pakker vi nå i Norge

Vi har av praktiske årsaker og pga. reiserestriksjoner som var i forbindelse med Covid flyttet mye av vår produksjon fra Brasil til Trondheim, slik at vi kan ha bedre kontroll på produksjonen.

100.000 sachets per dag

 Det finnes definitivt raskere maskiner med mye høyere kapasitet enn de vi har kjøpt for å pakke våre egne produkt, JustSweet, Amazon Secret, og andre produkter i porsjonspakninger, men nøyaktigheten er det ikke mange som kan matche og det er sjelden å finne noen som kan pakke med milligram. Vanligvis (hos andre) går det på gram per pakning og variasjonen er ofte +/- 0,3 g (30%). Vårt avvik kan være +0,02 g. 

Sukker, salt og pepper er ikke noe vi pakker, men har du andre ingredienser som du ønsker pakket. Ingredienser som ikke er regnet for å være allergener, da kan du gjerne ta kontakt med oss. 

Vi pakker også doypaks

 Litt avhengig av hva det er, og hvor stor posene er, men med 100 g pulver i posen kan vi pakke opptil 10.000 doypaks på en dag. Om ønskelig fyller vi nitrogen i posen for at produktet skal få lenger holdbarhet.

Vi kan også pakke annet, som gelatinkapsler med omega oljer, tabletter, kaffebønner, men på slike produkter så har vi en mer begrenset kapasitet.  Ca. 3.000 doypaks per dag.

Vaffelmix og andre bakeprodukter som pizza og det berømte brasilianske ostebrødet, Pão de Queijo pakker vi fortsatt med våre pakkemaskiner i Brasil.

Hos oss må du ikke pakke hundretusener, eller tusenvis av doypaks. Vi kan når vi har kapasitet også ta mindre volum. Har du ikke egne doypak kan vi trykke dem. Heller ikke på det må vi ha veldig store volum, men av økonomiske årsaker så bør man trykke minst 1000. Alle må ikke fylles samme dag. Vi kan legge noen på lager, eller sende overskuddsproduksjonen til kunden.

 

Scroll to Top